NEED YOUR TOUCH

JAG HAR TAPPAT BORT MITT SVARTA LINNE OCH DET FINNS INTE NÅGONSTANS!!? Jag fick världens brutalaste ångest bara för det nyss. Jag ville typ dö och trodde typ att jag skulle göra det också, HAHAHAHA. Man kan vara så naiv ibland. Heart. Men jag fattar inte? Jag har blivit helt efterblivet tankspridd dom sista månaderna. Jag glömmer var jag lägger saker, jag glömmer vad folk har sagt och jag glömmer vad jag ska göra. Det är helt sjukt och jag hatar det.

Jag saknar Adam så att det nästan gör ont. Nu vet du det. JAG HATAR ATT INTE KUNNA TRÄFFA HAN JUST NU! Mest av allt hatar jag mitt svarta linne som ger mig ångest. Jag hatar inte att det är sol men jag hatar att jag är så trött att jag inte orkar gå ut i solen. Det är en side effect om man är vaken halva natten, bloggis. Fast det borde väl vem som helst kunna räkna ut.

Jag borde sova. Men jag kan inte. Jag är trött, jag vill sova. Eller bara titta på TV. Så det ska jag göra nu, bloggen.xoxo, missbuttercup


I'M INDESTRUCTIBLE

Those who wish to follow me I welcome with my hands
And the red sun sinks at last into the hills of gold
And peace to this young warrior without the sound of guns


Jag känner inte att jag orkar städa mitt rum mer. Jag är inte pepp. Istället blir det massa godis och "Dumpa Honom!", det är allt man behöver för en bra kväll och det är en film jag tycker att alla borde se egentligen. Asum!

Den fick mig att funderat väldigt mycket på om man behöver kärlek egentligen? Innan förnekade jag det till max och tyckte att kärlek är skit och bara ställer till problem. HAHA, synd att jag fortfarande tycker det.. Men jag har kommit fram till att alla behöver det. Alltså.. Det finns ju olika slags kärlek. Syskonkärlek, kompiskärlek, djurkärlek.. Ah, du fattar va? Alltså någon form av kärlek måste man få. Annars klarar man sig inte långt.

xoxo, missbuttercup


WE DON'T KNOW HOW

Dagen var så himla bra, jag älskar allihopa så himla mycket. Alla var så himla mysiga idag. Allt var så himla mysigt idag. Jag kommer gråta så jävla mycket när jag måste lämna dom. Men än är det långt kvar.

Men jag är trött, bloggis. Så brutalt trött och jag vill sova. Sova igenom hela hösten. Regn.. Regn.. Regn, blåst, regn.. Kyla, mörker, regn.. Hösten är nog inte my thing, om man säger så.

Vad är my thing egentligen? Typ att jag gillar att fixa mitt hår? Men det kan jag ju glömma direkt eftersom bara jag går ett steg utanför dörren så kommer vädergudarna och håret blir inte som det var igen, dessutom börjar det bli slitet. Jag orkar och vill knappt platta håret nuförtiden, bloggis. Ojoj, vilka stora problem jag har, lol. Men även fast mitt hår skulle vara friskt så kan jag ju direkt säga såhär: DET ÄR HÖST!? Vad är det för mening med att styla hårfanskapet när man ändå i slutändan ser ut som en slickad utter när man går ut?! Ovärt. Och ändå är det detta jag lever för, bloggis. My thing.

Okej, jag måste bara.. ÅH JAG ÄLSKAR MINA BOYS! Såg dom spela ikväll i Kstad och fast att dom inte alls var nöjda med spelningen tyckte jag att dom var brutalt bra!

Åh, nu började jag sakna Issa bara för det. Och Ida och Annie och Annie med. Näää, inte okej. Jag älskar er så jävla mycket!?

Ah, jag vill ha bullar. Helst gifflar. Och smoothie. Men det finns inget sånt hemma nu. Jag vill dö, haha. Alltså tänk vad mitt liv kan förstöras för ingenting. HAHA synd. Lättpåverkad_tjej.xoxo, missbuttercup

PERFECT BY THE NATURE

ord kan inte beskriva

våran slags vänskap


PARADISE LOST

Efter att ha varit på topp så måste man ju tydligen också falla ner igen? Jävligt synd där egentligen, men det är väl så det är.

Min helg har varit bra. Mycket bättre än förra, sjukt jävla bra alltså. Underbara människor jag har alltså. Det är ganska sjukt. Mina sockerflickor går inte att beskriva. Mitt socker.

Dom däruppe tycker nog att jag har haft mitt roliga på ett tag framöver. Det verkar det som iaf. Min hjärna har blivit lite sådär lagom köttig, jag har ont i huvet och mer eller mindre ont överallt. Känner mig helt infekterad och smutsig. Jag har haft mitt roliga verkar det som, ja. Det syndaste är att om det fortsätter så blir det inte kul alls. För då hamnar jag efter i skolan eftersom jag inte kan koncentrera mig och måste plugga i kapp och AAAAH?!!? Nä, det orkar vi inte med alls, bloggis.

Jag ska vila hjärnan nu, tänkte jag. Samla krafter. Senare måste jag nämligen plugga matte och franska. Det känns ju jättevärt. Men det ska göras ändå.

xoxo , missbuttercup


LET ME BURN

Like the fire needs the air
I won't burn unless you're there.

Jag har verkligen inget att säga. Jag har verkligen inget att komma med. Och ibland känns det så jävla bra att bara vara totalt maktlös.

Tack alla för dagen igår. Idag kör vi på igen. Asnice. Fast först är det sminkningen och håret som gäller. Naglarna måste också fixas. Jag var tvungen att klippa ner min tummnagel igår. Helt hemskt. Fast jag visste att jag var körd och inte hade något annat val så ah, hhehe.

Jag lyssnar på Flipsyde och mår asbra. Snart ska jag på träning. Sen blir det lite stan och filma med Annie,Annie,Ida och Isabell. Asum.

Hm.. Vad har jag att berätta om? Skolan börjar jag bli riktigt less på. Och vissa av lärarna tål jag inte, vissa ämnen tål jag inte, vissa personer tål jag inte. Fast det mesta är ju i och för sig äckligt brutalt awesome, så jag ska inte gnälla. Inte gnälla.

Känner mig fett ägd på bdb. Har fått sju nya bevakare sen igår och ändå så kommenterar ingen? Nää, inte okej. Inte okej alls, bloggis. Jag tycker inte om sånt. Jag skulle gjort den i svartvitt istället. NEEEEJ!! Nu åste jag ladda om den /RAGE. AH nu är bilden i svartvitt. NU SKA FOLK KOMMENTERA. /cry. JAJA, inte gnälla näxoxo , missbuttercup


CATCHING UP WITH YESTERDAY

Åh, ingenting är bra idag. Ska vi gnälla lite nu, bloggis!? Fast det blir ju lätt så. Upp och ner. Det var det igår också. Väldigt mycket. Flygandes rakt upp och sedan störtandes ner. AJ. Fast det berättade jag inte. Och det ska vara så. För om man inte är nere så kan man ju aldrig klättra upp på topp?

Dagens uppdrag är att fixa kaosnaglarna. Jag tål dom inte i nuläget. Funderar på att måla dom rosa. Jag saknar Isabell, på tal om rosa menar jag. Isabell är fin, bloggis. Jättefin. Jag kan ju säga direkt vi har ett sätt att prata med varandra som bara vi uppskattar. Kan ju säga det att vi äger ju faktiskt.

Jag tycker såhär: Att det borde vara lättare att färga håret när man är blond. Men det kan ju jag tycka hur mycket som helst liksom? Jag kan ju säga såhär: Att ingenting kommer att ändras bara för att jag går runt och tycker massa saker!? Synd där att jag kom på det direkt.

ARG är så bra. Det tycker jag verkligen.

Vad tycker jag mer? Jo, jag tycker att killar är sjukt komplicerade. Men tjejer är ännu mer komplicerade. Liksom PMS, hallååååå..? Och så tycker jag inte om folk som är falska och bara spelar. Det är nog det värsta som finns. Men jag tycker om personer som är socialt skillade. Fast det är ju faktiskt lite på gränsen till samma sak, haha. Men you got to work it, baby! Det där kan jag ju säga direkt lät asfult. Typ som något Tyra Banks skulle kunna
säga eller så. Fast Tyra äger ju, men ändå. "Now I'm smiling with my eyes!?!" HAAHA, fucking priceless..

Nu ska jag dricka dagens oboy, ta tag i det sista med läxorna och ta itu med hårfanskapet. Vi får se hur det går med detdär sista.xoxo, missbuttercup


EVERYTHING MAKES ME SICK

Born in greif, raised in hate
Helpless to defy his fate
Let him run, let him live

But don't forget what we can't forgiveVissa dagar är människor så jävla mörka och iskalla. Idag var en sån dag för mig när jag kände mig så. Då är det tur att man har Max, säger jag bara. Och brudarna får man inte glömma heller. Fan vilken jävla tur jag har egentligen. Jag älskar er så mycket. Även fast jag inte kan säga det face to face.

Allt är äckligt idag, bloggis. Eller ah, allt med mig. Jag blir så irriterad på sånna här dagar, och jag fattar inte ens vad grejen med dom är!? Varför finns dom liksom? Det är som att dom finns för att störa mig i vardagen och jävlas med min hjärna. Lame.

Lejonkungen 2. Mina ord kan inte berskriva den filmen. Vad den betyder för mig. Det är helt omöjligt. Och jag tänker faktiskt inte ens försöka. Jag blir helt paralyzed när jag hör låtarna i den. Den betyder så mycket. Det är helt sjukt.

Nu fick jag dåligt samvete. Max, du betyder massor för mig. Verkligen jättemycket. Och jag ska tvinga dig att se Lejonkungen 2. Med eller utan mig. Och förlåt. Förlåt så mycket, för att jag råkade göra så du missade bussen idag.. Var verkligen inte meningen.

Skolan var seg, men bra ändå tack vare sällskapet. Ska catcha up med dom later. Några av dom iaf. Vi ska titta förbi i stan i helgen och se om det är värt. Annars kör vi våran egen väg och våldtar donken eller något.

xoxo, missbuttercup


MY WEAKNESS

Jag kan ju bekänna direkt att jag skrev värsta mesiga_texten! Men sen så kände jag mig lite bögig och raderade den snabbt som fan. Vill ju inte framstå som vek eller svag, bloggis.

Dansen gick faktiskt bra. Det ska bli kul att se hur det utvecklas.. Jag tycker att folket i min grupp verkar mysiga, speciellt Alice och Evelina då som jag spenderade dagen med. Självklart känns det helt fucking asum att jag alltid har mina fina Anna i närheten och andra underbaringar. Fan vad kaosat det hade varit annars? Jag kan verkligen inte föreställa mig att komma till en ny grupp utan att känna en enda person!?!? Jag skulle falla för trycket direkt, kan jag ju säga då.

Jag är så trött och lugn nu. Jag undrar hur resten av terminen kommer gå? Den som lever får se, bloggis. Och jag känner att jag kanske bara är otränad och ovan. Det hoppas jag, för jag har ingen lust annars.

 xoxo , missbuttercup

SHUT UP AND SLEEP WITH ME

Hej bloggen..
Jag är verkligen glad idag. Jag är verkligen det. Allt äger verkligen.
Vet du hur glad jag är eller? Nej. För du känner inte det. Ingen gör.

Idag filmade jag med Annie, Annie, Isabell och Ida. Det var... Bäst.
Jag har verkligen saknat att spendera tid med oss. Vi fem. Som det var förut. Bäst.
Jag har förresten köpte skor. Hade världens flyt. Hittade dcskor.
Mina ben är inte fina, men det ska jag fixa. Träning börjar på söndag.


 
          xoxo, missbuttercup

RSS 2.0