Man ser det från månen, helvetet på jorden



Tänkte mest visa var i örat jag tog hål, för er som inte förstod det. ;)
För att inte göra detta inlägget så kort och tråkigt får jag väl skriva om något annat än mitt öra.
Öron är förresten väldigt äckliga nu när jag tänker efter... Hmm..

Aja! Kollade på Flashback igår när jag var med min man och hittade en tråd, "De konstigaste sättet folk dött på" , och tyckte att det var väldigt intressant (?) att läsa. Nu tänkte jag dela med mig av de sjukaste sakerna till er!

- En man som inom pornografin gjort sig specialiserad på analsex med hingstar (ja, han var en "taker"). I hans sista scen sprack tjocktarmen och han avled senare på sjukhus av sina skador. Hans sista scen spelades in och finns utlagd på någon sjuk hemsida.
- I Skottland för några år sedan var det några som rullade en stor snöboll nedför ett berg/slänt, den körde över och krossade ett barn.
- En man som på sitt kontor i skyskrapan hade besök av några höjdrädda. Mannen skulle demonstrera att fönstret (som räckte från golv till tak) var okrossbart och tacklade därför detta. Men det var tydligen inte okrossbart.
- I Spanien för inte så länge sedan blev någon träffad av en person som hoppade från hög höjd och ville ta livet av sig. Båda dog.
- Ett par personer har tagit livet av sig i direktsändning.
- Ytterligare har hoppat in bland tigrarna på djurparken och låtit sig bli sliten i stycken.
- Ett antal ungdomar som skulle se hur många det gick att pressa in i en hiss. Hissen var på första våningen och linan gick av när en person var på väg in.
- Någon som skulle hämta något i en stor bastant garderob, som sedan föll över honom och han blev så att säga kvar "i" garderoben, utan att förmåga att ta sig ut. (Anton sa att jag skulle dö på detta vis om jag fortsatte handla.)

Sverige:
- Två barn som lekte i en pappersinsamling just som containern skulle tömmas. Sopgubben upptäckte inte barnen.

Hoppas ni..."enjoyed reading" (tystnaden som uppstår när man inte kommer på vad det heter på svenska). :blush:
TTYL




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...