TREND //

Runwaybilder från Isabel Marant & Ida Sjöstedts vårvisningar under fashionweek.
I kollaget hittar ni plagg från Bikbok, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Yves Saint Laurent, Chanel & Ida Sjöstedt.
 
Nu när våren närmar sig med stormsteg tänkte jag ta mig friheten att lyfta fram de trender som jag tycker har det där lilla extra! I detta inlägg skriver jag om en trend och resten kommer upp under tiden som jag är i Sydafrika, så stay tuned.
 
Börjar med att inspireras av Isabel Marant och Ida Sjöstedts modevisningar som kan beskrivas som lyxiga, romantiska, uppdaterade bohemlookar. Har tidigare inte varit något stort fan men har på sistone börjat älska outfits som går helt i ljusa tonerÄr ju så himla vackert att bland ljust med ljust. Väskan från Michael Kors står överst på min önskelista just nu och beställde precis hem skorna från Ida Sjöstedt, dessutom är tanken om att tona håret strawberry blonde, likt Ida Sjöstedt's modeller, oerhört stark just nu (men mer om det senare).
 
Gillar verkligen denna trend starkt! Känner dock att garderoben inte riktigt sprudlar av ljusa, romantiska plagg men det är definitivt något som jag kommer satsa på i vår. För att få de ljusa plaggen lite mer levande och intressanta skulle jag matchat med rosa detaljer och smycken av roséguld. Att kombinera guld, silver och rosé funkar alldeles utmärkt, but keep it cool, keep the feeling luxury
 
Glöm inte att accesoarerna och frisyren är minst lika viktig som kläderna!
 

Brb, drar till Sydafrika om...


På lördag klockan 06.26 beger jag mig ut i den stora världen. Det kommer bli den största resan i mitt liv då jag kommer flyga över halva jordklotet för att cirka 26 timmar och 13872 km senare nå Sydafrika
 
Vi ska alltså inte på någon vanlig solsemester utan vi ska dit för att volontärjobba på ett par olika skolor runt om i landet. HUR SPÄNNANDE?! Vi kommer bland annat besöka Johannesburg & Pretoria men kommer till största del bo i Ndumo (reservat i norra Sydafrika) & Hluhluwe Park (hemmet för "the big 5"). Förutom volontärarbete kommer vi även åka på safari, gå på museum, gå en guidad tur vid False bay (känt för sina många vithajar), besöka elefant-, gepard- samt krokodilparker, bada vid Cape Vidal samt åka på någon form av båtkryssning. Kan inte riktigt beskriva hur mycket jag ser fram emot detta! Kommer bli helt sjukt coolt!

Som ni kanske förstår så finns det ingen möjlighet för mig att blogga där nere så sitter just nu och pillar ihop några tidsinställda inlägg till er, kan ju inte stå tomt här i 2,5 veckor! Så nu är jag riktigt nyfiken på vad NI vill läsa om här medan jag är iväg? Vad vill ni se mer/mindre av? Möjligtvis andra förslag på vad jag kan göra? HIT ME WITH YOUR BEST SHOT!

Herrejösses!

 
Efter 7 månader utan Marabou Black så är det äntligen tillbakaUtan tvekan ett av mina favoritchoklad. Är helt BANGBOM! Har ni något favoritchoklad? 

Instagram.com

 
För er som har missat det så finns lilla jag även på InstagramDär hamnar en hel del bilder från min vardag, samt på mina diy-saker som inte landar här så om ni känner att ni vill ha mer av mig heter jag Cookiechomper där. Och för er som inte har instagram och ändå vill glo mina bilder så upptäckte ag för några dagar sedan att instagram nu även finns på webben och inte bara som app. Är jag efter? Anyway, HÄR finner ni min instagramweb.
 
P.S
Säljer en likadan svart bustier som den längst ner på bilden i storlek 38 om någon skulle vara intresserad. Är högstbjudande som gäller så kommentera detta inlägg om ni är intresserade!
Over and out!

Buzzador

 
Fick den stora äran att vara Buzzador för Dove Pure & Sensitive body lotionHimlans kul att få testa en ny produkt på marknaden samtidigt som man får dela ut den och prata med folk om den. Har du några frågor så kan du ställa dem i kommentarsrutan så ska jag försöka svara på dem! 
 
Under vintern är det nog inte särskilt ovanligt att våra svenska kroppar blir torra och huden spricker, därför är det viktigt att vi tar hand om huden extra mycket då. Det viktigaste och bästa är att ge huden mer näring och fukt. Själv tycker jag att Doves nya serie, Pure & Sensitive, är ett fruktansvärt bra alternativ.
Dove Pure & Sensitive är Doves mildaste serie någonsin och speciellt framtagen för känslig hud. Som buzzador märkte jag snabbt hur min torra vinterhud återfick friskhet, naturlig lyster och mjukhet. De fem produkterna i serien är dermatologiskt godkända och ger näring på djupet. 
Läs mer om produkterna här.
 
Vill du också bli en Buzzador och buzza dina vänner? Registrera dig här, så kanske du också kan få chansen att prova massa roliga saker! Som Buzzador får du erbjudanden om kampanjer som du och dina vänner får prova på och som du sedan rapporterar om, bra eller dåligt. Definitivt värt att testa!
 
Dove Pure & Sensitive får 3,7 / 5 toasters av mig! Kunde haft lite roligare doft.
Hugs & Kisses / Yours truly
 

Farligaste skorna i stan

Jeffrey Campbell Shadow, 2395 SEK

Fick så många fina julklappar på julafton så jag måsta ha varit snäll. Tänkte fota och visa er men börjar med att vissa dessa underbara skor som låg i ett paket från min kära pojkvän. Säg hej till mina nya bebisarHar haft mina vanliga Litas i över 1 år och har verkligen tröttnat rejält på dem om jag ska vara ärlig... Samtidigt är det världens bästa klackar och drar på mig mina Lita Spike nästan varje utgång. Men trivs inte alls i originalet längre och när jag köpte dem var de fortfarande ganska "ovanliga" men nu struttar ju varannan tjej runt i dem och kopior finns att köpa i var och varannan affär. Tappar lite då tycker jagMina nya Shadow löste dock problemetÄr så himla nöjd!
Tack tack tack älskade Victor!

Wishbone

Necklaces by Marc Jacobs. source.

Kan inte minnas när jag såg Marc Jacob's Wishbones första gången men jag minns att det var kärlek vid första ögonkastet och sedan dess har jag drömt om att få ha ett hängandes runt halsen. Faller lätt för enkla smycken och dessa halsband ingår trots allt i den kategorin vilket ger dem full pott om ni frågar migTyvärr är jag aldrig i närheten av någon Marc Jacobs affär så tog mig friheten att köpa mig en kopia @ Gina Tricot istället,
antagligen något vänligare mot plånboken.
 
Vad tyckte ni förresten om mitt "3 favoriter just nu"-inlägg? Bra/Anus? Något jag borde fortsätta med?
Något som bör återkomma varannan veckaEn gång i månaden?
Give me some feedback honeys! 

För hon har olja i sitt hår

3 hårfavoriter just nu

1. 
Moroccan Oil Light - Mirakelkuren som tagit världen med storm och även mitt hår börjar för en gångs skull bli lent, fint och glansigt. Moroccan oil light är (precis som det låter) en lättare variant för blont & tunnare hår som inte tynger ner lika mycket som originalet gör. En flaska går av på cirka 350 riksdaler, dock finns det flera billigare alternativ från bland annat Lee Stanford och Proffs.

2. Björn Axén, Cool Silver shampoo – Himla underbar mot håret! Tar bort de gula tonerna i blont hår och ger istället en svalare nyans. Krävs inte alls mycket för att se stor skillnad = flaskan är oerhört dryg. 
 

3. Schwarzkopf, Osis Style Shifters – Som Osis Dust it fast i flytande form och med doft av hallon/sliskigt/sött/gottDessutom känns inte håret alls lika flottigt som när man använder Dust it så detta är en solklar favorit när det kommer till att styla håret

Vilka är era tre favoriter denna vecka? 


Life ain't always easy, everyday we're survivors!


Fjärde dagen på det nya året men det första inlägget här på bloggen och det enda jag kan säga är: shit pomfritt att det redan är 2013Det nya året firades in med livets finaste pojke, champagne och citronvin för att senare invigas med en lugn dag i soffan tillsammans med mycket vatten iklädd mysiga kläder. Hade planerat att skriva långa inlägg om att ni skulle "embrace each day" nu när lovet närmade sig sitt slut och att go bananaz här på bloggen nu när jag verkligen hade tid. Men blev det så? Näe of course my horse. Of course It didn't... Istället blev jag magsjuk och mer än så behöver jag väl inte sägaHar i alla fall återfått lite krafter nu och då mitt huvud sprudlar av idéer så tänkte jag lägga några timmar på att förbereda massa bra inlägg så den här jäkla bloggen kommer igång igen.
Ni får gärna be om inlägg ni vill läsa så ska jag se till att fixa det.
 
Emellanåt krigar jag förövrigt med koder här för att få ordning på designen, tänkte att det kanske var dags för en uppdatering efter 1,5 år. Mhhhmmm såååaaatteeee..... Ha en fortsatt trevlig fredagskväll mina sötrumpor och håll utJag kommer snart hitta tillbaka till er och då bättre än någonsin
Hugs & Kisses. Yours truly

RSS 2.0