ANOTHER YEAR THAT'S GONE BY

Januari: Jag spenderade mycket tid med min dåvarande bästis. Jag träffade även Anna mer än tidigare och en ny vänskap byggdes upp. Jag tyckte att livet var rätt fint trots allt.
                      
Februari: Jag fyllde 15 och fick en egen dator. Trots att farfar sa vad jag skulle få blev jag aningen överraskad att jag fick det jag så länge velat ha. Bästa presenten någonsin. Över alla hjärtans dag var jag på konfaläger men jag ville hellst vara hemma. Jag minns inte varför just nu men jag var lite "out of focus" när vi var där. Fortfarande spenderades mycket tid med bästisen.
                     
                     
Mars: Jag praoade för första gången i mitt liv. Jag trivdes inte alls men av det lärde jag mig bara att jag inte ska jobba i en klädaffär när jag blir äldre. I mitten av månaden startades ett bråk med personen jag nämnt två gånger innan, men vi blev sams och då ändrades allt och vi insåg att vi gilla varandra mer än som vänner. Jag var kär och galen, känslorna svallade hit och dit.
                             
April: Jag och Alex inledde vårt " förhållande " på riktigt och vi sov över hos varandra mer eller mindre varje dag hela månaden. Vi åt ute minst varannan dag och spenderade allt för mycket tid med varandra. Jag kallade mig själv för lycklig fortfarande, njöt av allt det fina. 19 april konfirmerades jag och skiljdes från personer jag spenderat en hel del tid med. Jag klädde mig i en fin klänning och klackarskor som gjorde mig runt 175 centimeter lång. Jag kände mig riktigt fin. Av pengarna jag fick köpte jag en systemkamera.
                       
                      

Maj: Det var dags för dansuppvisning och för en gångs skull så gjorde jag ingen större miss. Och det som hände var inte mitt fel och ingen såg det. Alex insåg att han hade tröttnat på mig så jag började träffa mina brudar mer och började även snacka med andra killar. Dock kom han tillbaka efter att ha insett att han inte klara av att se mig med någon annan. Jag klippte mig och färgade in brunt i håret. Jag var på S!esta för första gången i mitt liv och jag har nog aldrig kännt mig så levande. Det blev många fina dagar innan sommarlovet.
     
Juni: Alex tog studenten. Hans släkt kallade mig fin, och det kunde jag leva på hur länge som hellst. Men jag och han var inte som förr utan han hade tröttnat igen. Jag slutade 8an med hyffsade betyg men jag brydde mig eftersom jag var för deppig. Sommarlovet och friheten väntade. Alex sov hos mig en sista gång och jag visste att det var sista gången vi skulle ses så jag grät hur mycket som hellst. Jag kände mig så olycklig och felplacerad. Kände mig som en idiot och bestämde mig för att ta tag i mitt liv. Vi åkte till Italien och det var lika fint som jag mindes det, om inte finare.
                     
Juli: Jag kom hem från Italien perfekt till Kstad festivalen. Jag var där med Ida och Madde, vi åkte alldeles för mycket karuseller men jag kunde inte minnas när jag senast släppt loss så mycket. Jag spenderade massor av tid med min bror och hans tjej. Pappa drog med oss "barn" till Liseberg där jag visade min klumpighet för allt för många. 
                      
                                               
Augusti: Jag började lyssna mer på Lasse Lindh och blev kär i hans musik. Jag träffade Alex på "vår plats" och då insåg jag nog att jag inte ville kämpa mer för det skulle ändå inte hålla i slutänden. Jag och mina brudar började spendera mer tid tillsammans och skolan började.
                    
September: Jag la ner all ork jag fått under lovet till att försöka höja mina betyg och jag kände att det flöt på bra i skolan. Jag började i en ny dansgrupp och det var där jag träffade Alice för första gången och det klickade direkt. Isabell fyllde år och jag och tjejerna hade det hur mysigt som hellst.
                            
Oktober: Jag började prata mer med Adam och vi passade Milton tillsammans. Det var fint och gamla minnen började täckas över. Jag klippte mig och håret blev alldeles för kort så jag vägrade visa mig ute med håret nersläppt. Det började bli kallt men jag var lycklig ändå.
                        
November: Adam och jag fortsatte prata och jag trodde att jag höll på att bli kär. Han sov hos mig och det var mysigt tills vi vaknade. Ingen hörde av sig efter det men jag sket mer eller mindre i vilket. Vi hade uppsjungning i skolan och jag sjöng " Bubbly " det gick kanske inte super bra men det fanns nog dom som var sämre än mig ( den som sjöng före bland annat ). Någon som dock sjöng aningen bättre än mig var Lars Winnerbäck som jag såg i Karlskrona.
                        
December: And here we are... Ni kan nog själva räkna ut vad jag gjort om ni bara kikar runt lite. Jag hade fina sista dagar i skolan och kände att det verkligen behövdes ett lov. Fick mina betyg och glädjes över att ha jobbat upp mig till 245 poäng. Jag gick på bio med mina vänner men även med en nyfunnen kontakt, Erik. När snön kom blev jag ivrig och lycklig som ett litet barn och allt var bra igen.
                    

SPARKLESPARKLEMer än såhär får ni inte se än av nyårsoutfiten, men sjuttsingen vad jag är nöjd!
( Jag har märkt att det mest blivit kläder och sånt på min blogg senaste tiden men det ska bli ändring på det. Jag har bara inte haft något att skriva om precis och dessutom är jag inte den bästa på att ta nya bilder på mig själv. Men somsagt, en ändring är på gång! )


SVART ÄR INGEN FÄRG, DET ÄR SÅ MAN KÄNNER SIG.

                        
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Var på s!esta
2. Höll du några av dina nyårslöften? Njaee...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nopps!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är.
5. Vilka länder besökte du? Italien :)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Kärlek. Det är nog det enda jag kan sakna ibland. Men bara på kalla vinternätter.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 27 mars, 20 juni
8. Vad var din största framgång 2009? Ingen aning faktist
9. Största misstaget? Att inte ta vara på vissa saker/människor.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag kan vara mästaren på att dra åt mig skador hit och dit, men det är ju inga allvarliga.
11. Bästa köpet? alla tröjor jag samlat ihop kanske..hehe...
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder och skitsaker som typ godis
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Japp, ja.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Typ, Hela livet var ett disco - Markus Krunegård, Broken Strings - James Morrison , Nelly Furtado
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lite både och tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Städat kanske
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit inne och slöat
18. Hur tillbringar du julen? Med min fina familj
19. Blev du kär i år? Jo.
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives <3
21. Bästa boken du läste i år? Twilight böckerna
22. Största musikaliska upptäckten? Alltså, öh. Vet inte riktigt.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? data! haha.
25. Något du önskade dig men inte fick? hello kitty hörlurar
29. Vad fick dig att må bra? Förälskelser, Ida Manns, Isabell Axelsson, Annie Henriksson och Annie Nilsson
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson...typiskt nog.
31. Vem saknade du? Pass
32. De bästa nya människorna du träffade? Alice

YES, IT'S ALL POPPIN'

Som ni alla kanske märkt är jag i full gång med att fixa en ny design på min blogg. Ny header är på g och därför det ser ut lite som det gör just nu. Men det kommer så småningom. Ni får helt enkelt vänta, för den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. Eftersom ni inte kan kolla på min annars söta design på bloggen får jag bjuda på lite bilder från vad jag köpte idag.Hittade äntligen paljett tights som jag har letat efter mer eller mindre överallt! Och dom är helt brutalt snygga, men dom sitter lite skumt, sticks lite osv, men vill man vara fin får man lida pin! Blev även några nya vänner till mitt hår, en kofta, en grön/blå aktig tröja, silkes shorts och ett par mörkblå chinos.
Me like!

xoxo, missbuttercup


GIFTS
här är några av mina julklappar! ♥
kan börja med rosa converse! älskar färgen :) lite nya hårprodukter från bedhead samt en lancome mascara som är min nya favorit!
och till sist ett cocoo-halsband och en paljettnecessär.
totaly huge!

Sen fick jag några presentkort, byxor, massa hud grejer, pengar, säng, dh box och godis! har ätit så mycket godis! Men så himla gott är det, nomnom. Fick massa annat skojsigt med men allt orkar jag inte skriva ner.

xoxo, missbuttercup


JAG TROR JAG ÄR KÄR

                               
Håll tyst, vi finns inte mer, allt som jag sa igår står fast. Men en telefon är fel, kom hit och lägg dig ner, tala ut men försök, försök inte mer. Du måste gå när jag säger till, kom hit och stör mig när du vill. Jag älskar allt som vi gjort och jag säger bara gott om dig till mina vänner. Men kan du inte se att vi har tappat det som vi var berömda för. Du och jag finns inte mer.
/ Lasse Lindh, Du måste gå

Jag mötte dig när jag var slagen. Du slirade på din gamla cykel och sa att jag såg ut som att jag behövde räddas. Du sa,"Kom med mig så vinglar vi fram genom stan".
/ Lasse Lindh, Vingla fram genom stan

Tänk att vi ligger här du och jag i en tystnad vi inte valt. Vi som brukade vara så bra, vi som brukade vara allt. Håller hårt om hennes hals, jag kysser allt och gråter kallt. Jag säger inget men menar allt, jag är formlös och saknar färg.
/ Lasse Lindh, I en annan flicka

All din yta rann av och du var så djävla vacker då och allting som vi sa, kändes som ingen annan sagt före oss. Och så lät som allt kändes då känns det sällan nu och ibland så undrar jag var som hänt om jag ringt.
/ Lasse Lindh, F

Ditt hjärta måste gå sönder och sömnlösa nätter och tårar väntar. Ditt hjärta måste gå sönder och att blunda och ducka hjälper inte nu. Men efter regn kommer alltid sol och smärtan gör att du känner att du lever. För alla hjärtan måste gå sönder ibland.
/ Lasse Lindh, Ditt hjärta måste gå sönder

Dom sa vår kärlek var dömd att dö två vilsna själar som vi skulle aldrig finna nån ro men ingen har känt hur du slår som jag har. Du viskar nära att det känns som att alla kan se i ditt ansikte och på din kropp att du har blivit sårad och du vill aldrig, aldrig tillbaks dit igen. Men jag tänker inte låta vår kärlek bara försvinna som tårar i regn, dom tror dom vet men ingen vet vad vi vet. Och nu när du, nu när du har mig så förlorar du aldrig mig.
/ Lasse Lindh, Nu när du har mig förlorar du mig aldrig

Jag har varit så ensam så länge nu att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta för ingen skulle någonsin få komma in. Men så kom du. Och jag har försökt kämpa emot. Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta.
/ Lasse Lindh, Ditt stora hjärta

Under all denhär ytan finns nåt du aldrig kunde få se. För jag tänker gömma det för dig, det är mitt, bara mitt. Du gråter, jag gråter inte. Det är sånt du gör och jag inte gör. Fem enkla saker blir aldrig fem enkla saker mer. Så kom igen då, med allt du har och lappa ihop mej bäst du kan.
/ Lasse Lindh, Fem enkla saker

Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån som lämnade, sårade och smet. Det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv, den smyger sig på, äter sig in. Och för varje synd man gör måste man göra en till.
/ Lasse Lindh, Regn faller

Flackande blick och lögner du snott. Jag kan alla tecken så kom igen ge mig vad du har. Vad hände vad hände vad hände vad hände med oss? Jag trodde jag äntligen hittat något jag kunde behålla. Men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån. Och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta för det är svart och kallt och fult utan dig.
/ Lasse Lindh, Göra slut-sången

Kom D kom R kom A. Kom K kom Y kom S och S. Kom D kom R kom A. Kom dra med mig in i ett hörn, kyss mig och ljug
och gör det så bra att jag verkligen tror dig.
/ Lasse Lindh, Kom K

Du kan få mig hur lätt som helst. I en värld som är så kall och hård som den här är en blöt mjuk kyss det enda jag begär. Du kan få mig hur lätt som helst. Det räcker med att jag är den förste som du tänker på, när du vaknar och känner dig ovanligt grå. Du kan få mig hur lätt som helst. Dölj världen från mig i dina lockar, kryp närmre och viska jag älskar dig så.
/ Lasse Lindh, Du kan få mig hur lätt som helst

När du gråtit dig torr, när du slagit dig blå och när du ramlat omkull. När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta. Ligg då kvar, för det är okej att vara svag. Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten. Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen. Kom kampsång, kom mod och passion till alla oss som ramlar och
famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad.
/ Lasse Lindh, Kom kampsång

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl, äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl. Kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll. Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar. Och om dom bara gav oss chansen. Jag ger dig inte min morgon och inte min dag, du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag.Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.
/ Lasse Lindh, Svenska hjärtan

Jag har rotat fram gamla bilder i jakt på ett minne från en förlorad tid och längst ner i en kartong ligger vi på en strand på vår första semester. Du skrattar och kysser min hals och jag minns varför jag föll för dig varför jag alltid föll för dig. Radion spelar aldrig våran sång och det känns som tusen år sen dina ögon såg på mig som dom gjorde en gång och jag saknar våran sång.
/ Lasse Lindh, Radion spelar aldrig våran sång


FAREWELL POWDERY PARADISE

Welcome back winter once again
And put on your warm fuzzy sweater
Cuz you'll feel much better when

The snowflakes fall gently to the ground
The temperature drops and your shivers freeze
all the rivers around
But I keep you warm


( Bilden här är ifrån förra julen. På julafton till och med. )

Jag och min blogg tänkte lite såhär i efterskott önska er alla en grym Jul! Jag kunde inte önska er det igår eftersom jag var hemma hos min pappa och firade så jag hade ingen möjlighet att sitta vid datorn. Dessutom är julen en högtid när man är med familjen och inte med datorn.

Det kändes som om hela världen var täckt av snö igår. Ett tjockt lager snö. Jag gillade det jätte mycket. Det var ju trots allt en vit jul och det kan jag inte minnas när vi hade senast.

Jag saknar min brudar kan jag ju säga, speciellt eftersom jag har det så brutalt bra med dom. Älskar er. Sjukt mycket. När Nisse kommer hem blir det pusskalas med hela gänget. Underbart! Hejdå sålänge! Nu ska min nya säng fixas. Ha det så sjukt jävla bäst, okaaaj?

Snöpusspusspussar och julkramar, missbuttercup

ONE LOVE IS ALL WE NEED

Avatar igår var awesome! Alla borde se den för jag var helt tagen av den och det vet jag att det underbara sällskapet också var. Bio är något jag länge underskattat men hur underbart är det inte egentligen. Speciellt när man har underbara brudar vid sin sida. Älskar dom, riktigt mycket.

Utanför är det värsta snölandet och jag älskar det brutalt mycket! Visst att det är kallt och man halkar men det är ju bara härligt. Dock har jag blivit lite förkyld men det hör väl lite till vintern.

Idag var man i kstad och köpte de sista julklapparna. Julstämning i varenda liten hörna man går förbi. I like! Nu är jag dessutom klar med alla julklappz, känns så skönt. Nu är det paketinslagning som gäller, sen väntar sängen.xoxo, missbuttercup


GOOD VIBRATIONS

WIIIIIIIIIIIEEEE INGEN MER SKOLA DET HÄR ÅRET INTE!?!? Oh, jag är så glad, så glad!! Och jag fryser som en naken hund. Men jag är glad! JÄTTEGLAD. Snart ska jag krypa ner i min säng och värma mig. För ah, det vill jag och det måste jag! Måste ju spendera lovet väl!

Och gissa vem som hade en underbar dag igår? Först hade jag det awesome i skolan med mina awesome människor. Sen blev det stan med dem och det var mysmysmys. På kvällen hade jag det awesome med mina andra awesome människor på björket. Mitt liv är alltså pretty awesome!

Imorgon blir nog också awesome! Ska nämnligen på bio och se 2012 med Alice, Henriksson och Erik.
Det är awesomeness på hög nivå ska ni veta!xoxo, missbuttercup


2TEE'Skitson ger mig cravings.


NOLLNIO

Jag har alltid sagt att jag älskar snön men nu har jag kommit på en sak jag inte älskar med den: den gör att det blir halt och att jag halkar. Men snön är ändå underbar! Speciellt underbar nu när man har lov och allt. Det firar vi med en lista innan jag städar klart mitt rum.

 

Året
Hur har året nollnio varit för dig? - upp och ner ner och upp
Bättre än förra året?  - Ja det får jag väl säga
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - s!esta
Har du flyttat under år nollnio? - nehäru!

Har du hittat en ny låt som du älskar? - haha dagligen
Isåfall vilken? - knorr
Har du kysst en främling? - främling är väl att ta i

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - inte så mycket å hänga i julgran
Har du varit kär? - ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - edward och jag

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej.
Har någon i din släkt avlidit? - nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - njet
Varit i slagsmål? - Näeeehu

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - har jag
Isåfall vad? - pass
Har du skämt ut dig? - verkar vara kung påt
Har du ljugit för en vän? - ja
Har du varit ute en hel natt? - näe 
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jäss
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - jäää

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? västerskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - hahh like I gave a FOCK
Hatar du ngn på din skola? - hatar ja
Har du gjort ngt framsteg? -  enorma om jag får säga det själv
Haft alla rätt på ett prov? - japp

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? -  ja
Har du förlorat en vän? -  ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ja det vill jag tycka
Har du gått bakom ryggen på en vän? - ja
Har du ljugit för en bästavän? - mistakes before this summer
Har du haft en relation med en vän? - relation is an overstatement.
Har du många killkompisar? - Ja det antar jagxoxo, missbuttercup


PRODUKTIV DAG

Idag fick jag något ryck. Ovanligt ryck.
Inledde en storstädning av garderoben, kanske var dumt för efter flera timmar är jag fortfarande inte klar.
Men det tar sig, det tar sig.


ONSDAG

Yoo bloggiliciouz !
Sitter i studion med sockersötnosarna Isabell och Annie och försöker bli klar med våra geografiarbete.
Inte det roligaste man kan göra men det blir nog bra.
Vill egentligen bara ut i och busa i snön.
I love snö.
Ganska chill dag idag. Ska sitta här i 2 timmar med arbetet sen blir till att kolla film, städa lite och sen till slut fika med elevrådet.
Life is sweet.
xoxo


STILL PLAYING WITH BARBIES?

Kan man annat än älska Wildfox couture summer 2010 ?
loveit


I BELIEVE IN MIRACLES

Blev en brutalt bra kväll igår. Började med att jag inte visste riktigt vad jag skulle göra men sen bestämde jag mig för att se när mina boys spelade på lussevakan på Markan. Det var ett bra val från min sida för dom var jätte bra och jag träffade även massa sötsaker där som gjorde kvällen riktigt mysig. Så därför skulle jag vilja tacka Grabbarna, Alice, Meina och Erik för att ni gjorde min kväll! ♥

Nu pratar jag med Erik, dricker choklad och lyssnar på Kill Paradise. Snart blir väl Erik trött så då får jag väl sjunga för honom. Han borde kanske sova då men jag får tvinga honom att prata med mig tills jag somnar iallafall. Så sjukt mycket bättre. Det synda just nu är att jag måste vara i skolan till halv 7 imorgon. Eller typ sju i alla fall. Ser jag ju fram emot hehe, not.

Efter en lång kväll igår känns det som jag har höst eller nått i hela kroppen. Jag är sjukt trött och vill bara ligga nerkrypen under mitt varma dunis. Bättre än så blir det nästan inte. Finns bara en sak som skulle kunna gör allt underbarare än underbarast och det är en stor superlyxchoklad.xoxo, missbuttercup


OM LUFTEN SKULLE TA SLUT SKULLE JAG GE MINA SISTA ANDETAG TILL ER


SHOW ME THERE'S A WAY TO BEAT THE MONSTER

Börjar med att skicka några sockerpussar till mina underbara vänner. ÄLSKAR ER. Några av er så mycket att det svider i hjärtat på mig bara jag tänker på det.

Morgonen var inte direkt trevlig. Jag försov mig. Inte så mycket. Men jag missa första lektionen. Jag kände ju att "Det här börjar ju bra! :)" på ett ungefär. Men sen upptäckte jag att det var en sån dag när man bara inte kunde vara annat än glad. Resten av dagen flöt förbi och efter skolan gick jag på stan med Jonna och drack superlyxchoklad. Det är alltid trevligt med lite vardagslyx.'

Vi kan ju även notera att jag antagligen kommer få VG i syslöjd since min äckliga syslöjdslärare inte ser någon talang i mig. Jag kan ju säga att jag inte ser någon talang i henne heller om jag ska vara ärlig.

Nästa fredag slutar jag skolan. Jag längtar. Men jag måste hinna med massa grejer innan. Och jag vet inte riktigt vad det är för grejer. Mitt minne är inte det bästa om man säger så. Men det blir nog bra ändå för jag har ju faktist en termin kvar att kunna höja mig i allt innan jag ska in på gymnasiet. Jag vet någon som är nervös!

Alltså jul. Jul jul jul. Det är sjukt. Allt går så fort. Jag hinner inte med. Känner att jag inte hinner ta mig tid att fatta beslut. Allt bara händer. Och jag vet inte hur jag vill ha saker och ting. Jag behöver tid. Jag tycker om att ha tid. Men tiden tycker uppenbarligen inte om mig.

Nej, nu pallar inte hjärnan mer dator. Dags för sängen känner jag!xoxo, missbuttercup


FORGIVE THEM EVEN IF THEY ARE NOT SORRY

Mörkare tider, dystrare människor. Det tänker jag förhindra. Det lovar jag, bloggis. JAG LOVAR. Det ska bli så bra, så jättebra. Det måste det bli. Och ingen ska få tappa taget. Aldrig någonsin att jag tillåter det.

Jag känner mig väldigt generös nu vid juletid och tänkte därför ge er något ni inte fått på länge.
Nya bilder på mig! Wiiihoo! Tycker inte håret är lika hämskt som innan och bestämde mig därför för att ge er en liten facewall med mitt lilla ansikte. I hope you enjoy!

Idag har inget annat än jul fått plats i mitt huvud. Var man än är så är det juligt och det till och med luktar jul.
I love it!
Imorgon ska jag dessutom ut och köpa lite julklappisar och lite senare blir det till att julbaka med mina älsklingsbrudar! I love my life!
♥  JulJulJulJulJulJulJulJulJulJulJulJulJul  ♥
Haha nu kanske alla tycker att jag är lite väl överdriven med allt jul och vinter snack men
" Ni ska inte tro det blir vinter ifall inte nån sätter fart "

xoxo, missbuttercup


PASSING TIME

Bara för att jag har så otroligt roligt och är så otroligt underhållande:

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 14
Vilken klass gick du i? - Åttan
Vad hade du för hårfärg? - Blondt
Hur lång var du? - 169 cm
Vem var du kär i? - Alex
Vad brukade du göra på fritiden? - Ligga hemma, vara med dåvarande bästisen.
Vilka umgicks du med? - Mest med Alex men i skolan var det Isabellälskling.
Hur såg du ut? Som en fjorton årig tjej brukar se ut.
Var allt bättre då? - Nej det kan jag väl inte påstå
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Nej.

Nu:
Hur gammal är du? - 15
Vilken klass går du i? - Nian
Vad har du för hårfärg? Blondt med brunt i luggen
Hur lång är du? 169, woohoo inte växt
Har du någon pojk/flickvän? Sorry to say I'm not.
Vem är du kär i? - Kärlek, så över/underskattat och onödigt/väldigt nödvändigt. Kär klassar jag mig inte som.
Vad brukar du göra på fritiden? Träffa vänner, plugga som tusan, sover
Vilka umgås du med? Annie. Annie. Ida. Isabell. Jonna. Mest
Hur ser du ut? You tell me.

Har du..

Kysst någon? Ja
Sovit brevid någon av samma kön? Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja
Slagit ner någon? Neheru
Ljugit för en bra vän? Ja
Svikit någon? Ja
Fuskat på prov/läxförhör? Ja, men ett tag sedan.

Vem:
Kramade du senast? Tobbe
Sov du hos senast? Ida
Kan du lita på till 100%? mamma och mina bröder. Sedan mina vänner, de vet om det.
Är den finaste personen som finns? Svårt att säga.
Vill du vara med just nu? - Pass.
Ringde dig senast? Pappa <3
Skickade ett sms till dig senast? Meina hihi
Skickade du ett sms till senast? Annie.

Vad:

Drack du senast? loka
Köpte du senast? fika
Gjorde du igår? slappade.

Vad ska du göra imorgon? Gå i skolan sen hem och plugga. Mer vet jag inte än.
Vill du göra just nu? Duscha.
Åt du senast? Glass
Är närmast dig som är rosa? Täcket

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu - Kär, nej.
Du har sårat nån så de börjat gråta - Jag tror det.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej.

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Guilty as charged.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja.
Jag har smygit ut utan lov - Mja
Jag har ljugit om var jag är för dina föräldrar - Ja.
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja.
Jag har fuskat i ett spel - Ja, har jag säkert.
Jag har struntat i ett prov - Nej, faktist inte

DÅLIGA TIDER

Jag kan inte svälja piller  - Jo.
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Jaaaaaa..
Jag har vaknat gråtande - Ja.
Jag har somnat gråtande - Ja.

DÖDEN

Jag hatar begravningar - Säg nån som inte gör det egentligen
Jag har sett någon dö - Insekter räknas kanske inte.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Ja.
Någon nära till mig har begått självmord - Hoppas jag inte.

RSS 2.0