Hot stuff

Idag har varit en ganska hektisk dag med massor av händelser. Det började med 59 minuters yrande i skogen och efter det var det dags för shopping på Center syd!

Money can't buy happines,
but it can buy clothes, which is kind of the same thing.

Am i right, am i right? Yes i am!
Här är då lite av det jag köpte idag som jag tänkte kunde vara kul att visa. Men nu ska jag försöka införa ett köpstopp så ni slipper sånna här inlägg. Yay!

Efter shoppingen bar det av till min söta pappa och tillsammans med honom övningskörde jag för första gången i hela mitt liv!

Nu är jag too tired to function så heido! 


Welcomme your new nightmareDe flesta har nog sett eller hört talas om att det snart kommer en modern version av "A nightmare on Elm street". Och eftersom jag älskar Freddy Kreuger så har jag inte missat denna info. Ända sen jag för första gången såg den första "Elm street"-filmen har jag varit som fast i Freddys knivar. Den 7 maj är det premiär på den moderna versionen och jag ska verkligen försöka få tag på biljetter. Är sjukt peppad!


Hey, you looking kind of cute in that polka dot bikini, girl

Som ni kanske har märkt har jag haft en bloggtorka, som det så fint kallas i bloggvärlden. Detta berodde på att det inte kändes som att mitt bloggande var särskilt uppskattat och dessutom hade jag inget speciellt att skriva om. Men nu ska jag försöka komma igång igen, så vi får väl hoppas på det bästa.

Just nu sitter jag och försöker komma fram till vilken bikini jag helst vill ha på mig i sommar. Inte helt lätt. Därför tänkte jag fråga er vilken ni tycker är snyggast av mina 3 favoriter.
Vilken är din favorit?


red red wineImorse kände jag verkligen för att stanna hemma. Kände mig helt degig och hade huvudvärk. Det var ingen höjdare. Huvudvärk är ioförsig aldrig någon höjdare men ni fattar. Det gick som tur över efter ett tag och tur var väl det.

Förutom skolan har jag mest gjort ingenting idag. Vilat lite men även undrat hur det kommer sig att alla BrunUtanSol luktar BLÄ? Orka det. Antingen så ska man sola solarium men riskera att man får cancer eller använda BUS men lukta som en äcklig gammal trasa i flera dagar. Gissar på att det mest lutar åt alternativ 2 dårå om man inte vill likna en stor alvedon tablett.

Imorgon ska jag hem till Anton. Har inte träffat han på super länge känns det som så det blir mys. Sen taggar vi lördag då vi ska se clash of the titans i 3D. Whoho!

Borde verkligen plugga lite på matte nu eftersom jag har nationella i det imorgon, men jag orkar INGENTING som har med skolan att göra just nu. Fast samtidigt HATAR jag att jag inte kom in på den linjen jag ville. Måste därför höja mig i matte så jag får väl slå upp boken nu och hoppas på det bästa imorgon. yay yay horaaay.

ciao.


när man tänker efter såhär långt efter så kan man se hur fel det blev

Trodde att jag började 20 i 10 idag men precis när jag kom till skolan så fick jag reda på att vi inte hade några lektioner förrän halv 1. Så typiskt. Kändes inte riktigt som det var min dag då. Men det ändrades efter att ha fått i mig lite choklad.Wähwäh, har inte mer att komma med för nu ska jag plugga och dricka cola, hoppas alla haft en bra dag!
Sjukt boring text o sådär men så får blir det ibland, ni vet.

Ciao!


keep on rocking in the free world

Påsklovet 2010 är snart föralltid slut och det har faktist vatt ett rätt bra lov..Idag så sken solen riktigt starkt in genom fönstret när jag vaknade. Låg och mös med min Anton en stund och det var verkligen en sådan stund som är värd att älska. Efter att han hade stuckit drog jag på en av de sista danslektionerna innan uppvisningen som är i maj. Hela maj kommer att vara underbar känns det som!

Nej nu ska jag nog gå och snylta i mig lite mer ananas och kolla ett avsnitt av Greys Anatomy! Har blivit helt fast i det. Ananas alltså. Jättekonstigt verkligen, jag som hatade det förut. Menmen.

Hoppas alla har haft en bra dag, tjingaling.


Stay gold - BackseatIdag har jag inte varit i form men inte har jag gråtit och spelat fiolmusik för det. Ska snart krypa ner i sängen bredvid min kille för att orka njuta av resten av lovet.

Jag har inte mycket mer att erbjuda än ett låttips såhär på kvälls kvisten. Så listen and enjoy!


new lip smackersVar bara tvungen att visa mina nya favvisar som Lip Smacker tillsammans med Coca Cola Company har fått fram.

Dom är helt underbara då dom är i smakerna Coca Cola, Coca Cola Vanilla, Sprite, Fanta orginal, Fanta ananas och Fanta jordgubb. Dom smakar och luktar precis som läskerna och borde finnas i allas hem!

TTYL, missbuttercup


Vi låser, lägger oss nära och lämnar alla problem utanför

Det är sättet du rör dig och hur du håller andan just före du skrattar.

Det är sättet du ler och sättet som du ser på mig när jag känner mig vilsen och blå.

Det är sättet du rör mig och sättet du får det svåra att bli lätt.

Det är sättet du sover och sättet som du vaknar och vänder dig nära.

Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och på nått sätt gör allt bra.

Det är sättet du fumlar och sättet som du för din hand genom mitt hår.Jag älskar dig Anton. <3


Just wanna have some fun before I leave

Idag har jag varit riktigt lycklig. Det känns verkligen som jag har hoppat omkring på små rosa fluffiga moln hela dagen och det är nog tack vare vädret. Var nästan 30 grader i solen och det var ju...

LEGEN… waaaaait fooor iiiiiit… DARY!

Två av mina favorit killar fick roa mig en stund i solen, Ben & Jerry. De lyckas alltid veta vad som behövs för att göra en dag perfekt! En annan av mina favorit killar vid namn Milton fick den stora äran att mysa med mig mitt i ett av mina glädjerus.Ne något roligare än såhär har jag inte att komma med just nu! Men whatevaaaaaaaaaah, nu ska jag äta lite popcorn och chips. Inga powerwalkar eller dieter här inte!

Tjingaling


It's better to light a candle than to curse the dark.

Idag bar det av till Väla med Mutti. Har inte varit där på ett tag så det blev några påsar som fick följa med mig hem, jag tänkte visa innehållet i dom lite senare (om ni vill).

Hade besöksrekord idag, 219 besökare. Jag blir så himlans glad! Puss allihopa

Lyckades få fram en bild på mitt nya linne iallafall.

Ett sånt där som varenda en har nu… gina-linne liksom!  Men jag gillar det. Det äger. Som jag säger till allt nytt jag köper. Men ni fattar.

Mycket mer än såhär hade jag inte o säga just nu så, heis.


Matilda tipsar

Vad jag vet finns det många bloggare där ute som kanske inte alls har många besökare men som kanske länge suktat efter det, så här är ett tips på hur man får fler besökare som faktist funkar!

Allt du behöver göra är att bli medlem genom att klicka HÄR.
Jag har varit medlem ett tag så jag vet att det fungerar. Jag gick från att ha ca 15 besökare/dag till ca 80 besökare/dag. Pure awesomeness!


Glad påsk i efterskott eller nått.


Let's get the party started!

Inte så händelserik dag igår kanske. Men ändå skrattade jag så mycket så jag tror jag snart är odödlig (om det här med att skratt förlänger livet stämmer förstås).

Ikväll blir det Björket med Annie,Annie och Ida. Taggar sönder med massa peppmusik just nu och bara lever livet.

Ikväll ska vi dansa!


RSS 2.0