Bye bye 2010 - you are never coming back

Sista dagen på år 2010, känns konstigt. Var har detta året tagit vägen? Tiden har bara sprungit iväg. Vad ska år 2011 bjuda på då? Det återstår att se. 
Nu tänkte jag bjuda på början av en års resumé precis som förra året. Sånt brukar kunna vara lite fint.

Januari:






Jag inledde året i ren lycka tillsammans med mina fina tjejer och på tolvslaget blev jag även tillsammans med min fina pojkvän Anton. Mitt nyårslöfte var att sluta handla som en besatt, men det lyckades jag bryta redan efter 4 dagar. Storstädning of doom stod på schemat under hela januari men istället åkte jag fram och tillbaka till Vinslöv för att träffa Anton så städningen fick vänta. Jag var på 16+ Björket för första gången i mitt liv vilket ledde till en av de bästa kvällarna på länge. Jag pluggade även något extremt för att lyckas få de betygen jag behövde för att komma in på rätt linje. Jag var mer trött på snön än vad jag någonsin varit förut!

Februari:






Jag och Annie fyllde 16 och blev därför firade av de andra tjejerna i gänget. Det blev ett kak-kalas utan dess like! Ungefär samtidigt som min födelsedag började Coca Cola Vanilla säljas igen och jag blev som ett litet barn på julafton, you gotta love that shit, right?! Jag skrev mitt första nationella prov och tiden bara rusade iväg. Alla hjärtans dag kom och den spenderades med min sötmos, jag fick underkläder med paljetter på (redan efter 1 månad och 14 dagar visste Anton vad jag gillade)! Jag spenderade mer och mer tid med honom och jag njöt av varenda sekund.

Mars:





Jag började ta kontakt med en gammal vän och det kändes som vi aldrig hade slutat prata. <-- Det plus att solen började skina igen gjorde att jag mådde på topp! Jag såg Alice in Wonderland i 3D med min familj och jag fick gåshud deluxe flera gånger! Jag fick starkare känslor för Anton och jag insåg att det var äkta kärlek. Mitt i allt solsken började det snöa igen och humöret sjönk, dock trotsade jag snön och började använda vårkläder trots kylan! Dessutom fick jag syn på ett par Jeremy Scott Wings skor och jag var fast!

To be continued...


Adorable me



Såhär såg jag ut på kalaset ikväll! Hade på mig linnet jag köpte i Malmö, hur fint?
k ä r l e k ..
Tänk att lite shopping kan göra en på så bra humör!
( Lägg märke till naglarna! )


New fonts!

Eftersom min dator inte har velat ladda hem nya fonts på ett tag så gav jag det ett sista försök idag och efter många om och men så lyckades jag få hem några. Dessa är bara ett fåtal av vad som finns på Dafont så ladda hem några roliga fonts du med och piffa till din blogg lite! TTYL


The show of the year, VSFS 2010

Idag klockan 20.00 på tv 3 visas Victoria's secret fashion show 2010. Detta anser vissa vara den bästa timmen på året och kallar det för "julafton" men för er som inte orkar vänta till ikväll - showen kan du se här nedan! ♥ Dubbelklicka på videon för helskärm. :} Riktigt snygga kroppar och dessutom sitter en viss snygging i publiken.

Nu ska jag in i duschen för att sen åka på kalas hos min pappa som fyller 55 år idag, grattis fina du! Enjoy watching!


Leo nails

Då var nyårsnaglarna fixade! Mina naglar är ju inget att hurra för i vilket fall som helst men fick bli leo nails detta året, var ju ett tag sen jag hade det senast och tyckte det passade bra. Vad tycks? ("Bilderna gör inte naglarna rättvisa" som man brukar säga)




VSFS2010

Idag vaknade jag av att Anton kom med frukost på sängen till mig och efter det bar det snabbt av till Kristianstad. Dock var mellandagsrean lika hemsk idag som den var igår så jag blev inte många $$ fattigare...
När vi kom hem somnade det lilla livet och han har sovit från och till sedan dess, detta tog jag nytta av och bestämde mig för att ha en girly myskväll med mig själv. Ikväll blir det nämnligen mys med VSFS2010. Jag ska nog hitta den någonstans, i hope! TTYL


Mobilblogg!


Testar att mobilblogga :) Ligger i Antons säng och vilar upp mig efter en mysig dag i Malmö. En liten påse fick följa med hem, visar innehåll senare. Vet att jag har mycket att visa nu men jag har inte haft tid än, hihi. Men det kommer så håll ut! (förövrigt så var mellandagsrean hemsk!) TTYL

Juicy, fancy and a bit of rock





Här kommer en liten lista på de tre bästa parfymerna år 2010;

1♥ Juicy Couture - Viva la Juicy
Doft; en underbar blandning av mandarin, vilda bär, kaprifol, gardenia och krämig ambra.
2♥ Laila Bagge - You Rock
Doft; en härlig blandning av viol, jasmin, ros, sandelträ och mysk.
3♥ Jessica Simpson - Fancy
Doft; en söt blandning av mjölkchoklad, rostade mandlar, vanilj, päron, aprikosnektar och röda bär.

You Rock och Fancy fick jag i julklapp av min mamma samt Antons mamma. Båda luktar loveliiii. Ingen slår Viva la Juicy dock... Har du någon favoritparfym?


26.







Typ såhär såg jag ut på lilla julafton och julafton, om någon nu skulle vara intresserad. Bilder på vad jag fick kommer inom kort!



Hoppas ni alla hade en fin jul! (Bilder kommer som sagt senare, fick massor av fina saker som ni ska få se.) Idag blir det kalkonmiddag med familjen och sen ska jag ha skräckfilms-maraton med fina Anton. Vi måste nämnligen vila upp oss inför morgondagen då jag och han ska åka till Malmö för den åh så efterlängtade mellandagsrean. Jag håller tummarna för att några påsar ska få följa med hem! Ska du ut och spendera pengar imorgon? TTYL














Merry christmas!



Kommer vara upptagen hela dagen med julfirande, men måste verkligen passa på att säga god jul till alla er som klickar sig in här idag. Hoppas alla får världens bästa julafton ♥
Så får ni lyssna på världens bästa jullåt HÄR.


22.



Då har man haft lov i en hel dag. Hela 20 dagar kvar av lovet, hur ska jag överleva? Har så mycket att göra och så lite tid, kan ju minst sagt säga att jag har höga förväntningar på vad detta lovet har att komma med.

Idag hade jag och Anton stora julbaket hemma hos mig, väldigt mysigt, och imorgon ska vi fira jul med Antons familj, ännu mysigare. Nu ska jag och Anton se "Black Xmas" och sen får vi hålla tummarna på att jag kan sova inatt, är som ett litet barn som ligger och väntar på tomten dagarna innan julafton... TTYL


sånt där jätteintressant



Efter att ha sovit bort ett helt dygn, gömt mig under täcket samt lyckats bli av med min 39 gradiga feber mår jag äntligen lite bättre, dock har jag haft bättre dagar. Dagens underhållning har Dexter tagit hand om. Han är för snäll. Här kommer en liten trevlig lista som ni kan läsa om ni vill lära känna mig lite bättre. Enjoy.

min bästa vän
är min säng, om man pratar om en person så har jag ingen bästa vän utan bara flera bra vänner.
när jag borstar tänderna står jag oftast och dansar, mestadels för jag blir så fruktansvärt rastlös av att stå still
när jag lagar mat sitter jag och kollar på, blir oftast färdigmat eftersom jag inte kan laga "riktig" mat
jag är rädd för mycket men mest för spindlar, mörker, ormar och monster under sängen
den värsta känslan är ångest och rädsla över att inte hinna göra allt man vill göra innan det är för sent
den bästa känslan är att vara kär. känslan av att inget kan krossa en.
jag är bäst på att skjuta upp saker och ta en dag i taget
jag är sämst på att hålla ordning på mina saker.
jag lyssnar på allt möjligt och tjatar gärna ut låtar genom att lyssna på dem om och om igen, dock tröttnar jag aldrig på Lasse Lindh, 3OH!3, LMFAO och Maskinen.
 jag pratar oftast väldigt snabbt och mycket. jag antar att detta är för att jag hatar när det blir pinsamt tyst och försöker därför undvika detta. (eller är det så att jag bara är väldigt pratglad)
jag tycker om min pojkvän, rosa, kläder, myskvällar, min familj, mina vänner och massa annat
kärlek är det bästa som finns, dock kan det leda till det värsta som finns
i somras spenderade jag praktiskt taget varenda dag med Anton och det var fint. Ingen frågade mig vad "ska du göra imorgon?" utan det var alltid "vad ska du och Anton göra imorgon?"
sist jag grät var inte så längesen, är en väldigt känslig person som kan börja gråta för ingenting
när jag vill tänka ställer jag mig i duschen en stund och sjunger med i någon fin låt
när jag bakar brukar jag lyckas med ungefär hälften (brukar bränna en av plåtarna)
just nu tänker jag på vad jag ska ha på mig på avslutningen imorgon
idag har jag bara legat i min säng och kollat på Dexter + funderat på att slå in mina julklappar (detta har dock förblivit en tanke)
ikväll ska jag förhoppningsvis sova annars kollar jag nog på några avsnitt Dexter och räknar timmarna tills jag ska gå till den sista skoldagen på den här terminen
imorgon kommer jag gå på julavslutning och pyssla jättemycket här hemma, stora julstädet is on!
min mobiltelefon är en iPhone 3g som jag har med mig överallt
när jag vaknar på morgonen rostar jag två mackor och stressar mig igenom hela morgonen för att inte bli sen till skolan
om jag var ett djur skulle jag vara ett djur som kan flyga eller ett som kan vara under vatten hur länge som helst (utan att bli uppäten av någon fisk som är större än mig själv)


Busybusy



Då var alla julklappar inköpta! Okej, alla utom en men kind of the same thing. Var ju i Kristianstad idag med min boyie för att leta klappar och till min stora förvåning hittade jag allt jag hade letat efter eller ja nästan iallafall.. Dock är jag supernöjd över det jag köpte och det hoppas jag att de som får presenterna också kommer att vara! Resten av dagen har spenderats med min Naturkunskap A bok och det är den som har bokat upp resten av min kväll också. Har antagligen haft trevligare lördagkvällar i mitt liv men har man prov så har man. TTYL


Saw 3D







Kvällen spenderades med denna trevliga pojk.
Mycket trevligt sällskap må jag säga.
Okej kanske inte men han var iallafall ett trevligt tidsfördriv för stunden. Hmm, det här är inte särskilt roligt egentligen när jag tänker efter, men i samma stund som jag skriver det känns det så fruktansvärt rätt.

Antagligen kommer jag märka imorgon vilket värdelöst inlägg detta egentligen är och radera det så snabbt som möjligt men fram tills dess får det leva kvar på bloggen.

Nu ropar Antons säng på mig, antar att den inte tillåter människor att vara såhär barnsligt övertrötta. Anton fattar inte vad jag håller på med och säger att det är dags för mig, Luke Skywalker (som jag tydligen liknar(?)) att somna in för kvällen. Antar att det är bäst att lyda honom. TTYL...







 


Julmusik

Tänkte lägga upp en spellista med mina-10-jul-favoriter på spotify till er! Så här har ni dom!

Har du någon favoritjullåt?


Kommentarer


Hmm, tack vare att min fina pojkvän och några andra läsare skrev till mig fick jag reda på att det inte går att kommentera min blogg och jag vet inte varför? Går inte ens att komma till själva kommentarsrutan? Är det någon som vet hur man gör så det går att kommentera igen? Maila mig; [email protected]

upd:
NU FUNKAR DET!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar... det var ju roligt hurra!



Kände att det behövdes lite vinterstämning över bloggen nu när det snart är julafton så lite snö passade ju bra.
V
ad tycker ni?

15.

Då satt man i skolan igen. Känns som jag spenderar mer tid här än vad jag gör hemma. Men men, om mindre än en vecka är det lov och det blir fabulous, mellandagsrea och allt. Looking forward to it! Vaknade förövrigt väldigt dålig på grund av min hals imorse. Skulle egentligen vilja spendera hela dagen med att spela tv-spel och slå in julklappar. Men istället sitter jag här och snorar. Snart kommer en ny bloggdesign upp också! Pillar för fullt i kod-mallen. Laterrr!

Förlåt för inga bilder men blir inget nytt förrän jag är frisk.


Drömgarderob

För ett tag sen fick jag frågan "vems garderob skulle du helst vilja ha i hela världen?" och fram till idag har det självklara svaret varit Paris Hiltons. Men idag hittade jag bilder från Ashley Tisdales garderob och oh my! Helt sjukt. Jag älskar den och den slår verkligen Paris Hiltons i snygghet. Så här vill jag ha det! UNDERBART.
Titta och njut.




Bilderna kommer ifrån http://ashleytisdale.org


Back in business

I fyra dagar kunde jag hålla mig borta från bloggen och redan efter fyra dagar har jag nya krafter och ny insperation! Så nu är jag äntligen (?) back in business! Missed me?

Igår var jag och en massa annat fint folk på Björket. Var jättekul, verkligen! Sean Banan var där och sjöng (dock ingen höjdare) och det blev en alldeles för sen söndagsnatt för min del. Är fortfarande ganska sliten trots att jag har sovit bort all min lediga tid idag. Det är först nu som jag tar mig tiden att ha lite luciamys. En varm kopp mint-te står och ryker brevid mig och ett avsnitt av "Ung och bortskämd" väntar. Ha en bra kväll!
Xoxo,
missbuttercup


Bild ifrån förra årets lucia när jag och mina fina tjejer var samlade.

Time is up

Sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja, blir att sluta tidigare idag också. Så himla härligt! Tack vare att jag slutade tidigare igår blev jag besatt av ännu ett tv-program.. Ung & Bortskämd.
Det bästa som har hänt typ. 

På tal om något helt annat så kommer detta antagligen vara det sista inlägget här på ett tag ikväll. Känns som jag inte har något värt att skriva om på dagarna så känns väldigt onödigt att förtsätta. Så det blir antagligen en liten break... TTYN, eller?


OMG good shit

Slutade halv 10 idag, det är vad jag kallar awesome! Detta firas med en gammal goding som är sjukt partyyyyy låt! TTYL


Ny ring



Som många nog redan vet så älskar jag ringar, ÄLSKAR!
Därför kunde jag verkligen inte låta denna underbaring stanna kvar i affären. I love.


Första december ♥

Eftersom det är första december idag tänkte jag komma i lite julstämning genom att kolla igenom gamla julkalendrar. Hur mysigt?! Här under har jag listat upp vilka julkalendrar som har varit från och med 1994. Var det förresten någon som såg den nya julkalendern imorse?


Just another bloody Wednesday




Tur att man är lättroad...

Jag vet att cambilder suger men jag har inte orkat plockat fram kameran for real på ett tag och dessutom har jag inte särskilt mycket insperation att fota något annat, så ja, dug eller sug. Btw, är det bara jag blir jättedeprimerad över det svenska vädret eller? Jag önskar verkligen att man kunde gå i ide under vintern. Kvällen bjuder inte på särskilt mycket, blir till att plugga antar jag.. Tur att det snart är helg! Btw, välkomna alla nya läsare. Alltid lika kul.♥


RSS 2.0