As we go on we remember all the times we had together

Dagen lite sammanfattat såg ungefär ut såhär:Hoppas ni också har haft en fin dag!

halvfyra, artonde i femte


Imorgon kommer det ske en stor förändring, mer än så säger jag inte nu. Det kommer bli awesooooome!


spotify

stereo love – edward maya & vika vik jigulina


spotify

princess – jay kay


My heart is in pain, but I'm smiling for you.

Idag började min sista seriösa veckan i grundskolan. Det känns awesome att det snart är slut, men samtidigt sjukt stressigt. Jag HATAR att stressa och jag HATAR att få reda på att vi har prov dagen innan vi ska ha det. Am i doomed to fail? Musikhistoria är inget som man kan i huvudet heller. Ne, men nu ska jag inte klaga. Religionsprovet på torsdag kommer gå bra och det kommer resten av veckan också, i hope!

På tal om något helt annat.Tyskland förra veckan var LEGEN… waaaaait fooor iiiiiit… DARY!! Många bilder utlovas i nästa inlägg, så wait and see!

Nu måste jag plugga vidare på wienklassicismen och allt annat roligt som döljer sig i musikhistorians värld. OKEJ. Sluta. Skriv. Nu. Matilda. pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


ciao!

Nu är det äntligen dags för den omtalade resan! 04.30 inatt avgår bussen till bratwurstarnas hemland och jag menar självklart Deutschland, det tyska landet!

Just nu packar jag lite smått, det är sjukt segt men ändå så himla underbart att äntligen komma iväg! Som vi har längtat!

Är hemma igen onsdag natt, vi ses då!TTYL, missbuttercup


it's in your blood, concentrate

Dagen var hur bra som helst. Har massor av bilder jag skulle kunna bjuda på men orkar inte det just nu. Jag kan ju säga att humöret var på topp praktiskt taget konstant och gosh vilka fina människor det finns. Men nu ska jag krypa ner i min säng efter en hård dag! HEI.

RSS 2.0