30. Been an awful good girl



Har du gjort någon önskelista till julafton än? Om inte, gör det!
Imorgon är det trots allt 1:a december.. Tiden går så fort.

Detta önskar jag mig detta år:
♥ Onepiece
♥ Klädstång (häst)
♥ Honeymonster pyjamas
♥ Laila Bagges parfym "You Rock"
♥ Philosophy big mouth
♥ Smyckesträd
♥ And a lot more...

Får hoppas på att jag varit tillräckligt snäll i år..

Feelin' so fly like a G6





Godmorgon(?) mina fina läsare!
Just nu sitter jag i vårt nyligen julpyntade klassrum och planerar vad som händer i helgen (godis som räcker till ett halvt land ingår i planerna, omnom) och som det ser ut just nu kommer det bli en riktigt fin helg! Bland annat Nova i Lund står på schemat. Myspys!

Måste bara säga att jag är sjukt godissugen! Tycker det är sjukt orättvist att allt som är gott är onyttigt. Speciellt Marabou's caramel crisp borde vara nyttigt. Förstår ni hur bra alla skulle må då?!

Nej nu känns det som jag inte har något vettigt att skriva om här egentligen men ikväll kommer ett nytt inlägg! Tänkte nämnligen lägga ut en liten önskelista. Intressant eller? Kanske inte, men stay tuned!




Far east movement - Like a G6






Home could be anywhere...



Sitter i min säng under duntäcket men fryser ändå, känns som 3 duntäcke eller fler skulle vara mer passande nu när man tydligen bor i Sibirien?! Så himla kallt hela tiden. Det var länge sedan jag var så trött på Sverige och kyla som jag är just nu. Jag vill utomlands. Jag vill ha värme. Jag vill ha sol. Jag blir galen om vädret inte ändras snart. Vill resa var som helst... Storstad, charter.. en öde ö?? Vad som helst som inte är Sverige... Någon som följer med eller?!


Winter wonderland

Idag är det första advent, jag har varit på julskyltning och det snöar. Ska det verkligen vara så i november?
Btw, har jag sagt att jag äääääälskar vinter? Då ljög jag.


Partyfredag


Här kommer några pix från fredagen! Hade riktigt trevligt och bjuder därför på en liten bildbomb. Längesen jag hade så roligt med nytt folk. Wiiee.
 I LOVE YOU GUYS!
Min boyie var fotograf och ville tyvärr inte vara med på bild..

 





Here we go again


Typ sånna där skitbra killar ni vet!
Snyggt förresten att jag har orange lugg? Hårsprays klumpar ♥

Känns som jag inte är riktigt vaken än, blev en lång dag igår. Gick först på stan en runda och hittade den perfekta klänningen till nyår. På kvällen drog jag, Rasmus och Anton till Kristianstad för att fira Emil och då blev det party. Riktigt trevlig kväll! Egentligen tänkte vi köra en tvådagars den här helgen men kan ju säga att vi inte har riktigt energi för det idag. Istället blir det att ta det lugnt ikväll och bara njuta av att vara hemma, känns som det har varit så mycket den senaste tiden. Blir iallafall myspys! 

Återkommer med bilderna från festen senare när jag orkar fixa med photoshop. Har förresten fått förfrågningar om en videoblogg, kanske något att fundera på? TTYL


Wish


When two worlds collide



Det är så himla fint att man kan hamna i samma klass med någon som man nästan klickar med dirket och att sedan några månader senare finna varandra på ett plan där man känner sig som hemma, där man finner trygghet. Att se upp till någon, inte för att hon är något man vill bli utan för att hon på så många vis är exakt som en själv.

Idag håller jag tummarna för dig Isabella Marcolin!♥


24. Welcome home

Min nya bebis.

 

Jag har ju glömt att visa er vad som har flyttat hem till mig!
Inget mindre än världens bästa iPhone 3G. Tusen gånger snyggare än 4:an om du frågar mig.
I love it!


24. Hur man gör stjärnbilder i photoshop!



ÄÄÄÄÄNTLIGEN. Som ni har längtat. Jag har fått många frågor angående hur jag redigerar mina bilder och nu är det äntligen dags! Det finns hur många olika sätt att göra detta på. Och jag är alltså självlärd, så om det här är det bästa och lättaste sättet vet jag inte.

Jag använder mig av Adobe photoshop CS4. Om ni inte ser (förlåt för lite suddiga bilder) eller förstår hur jag gör är det bara att kika på bilderna och välja samma "figurer" som jag har gjort. Prova dig fram så blir det säkert awesome!

(Isabella och Amanda hälsar cha cha bloggen!)







23. Voyage to brazil



Jag vet att det har varit kass update här ett tag nu, sorry guys! Jag antar att tystnaden beror på att jag har haft så extremt mycket annat att göra och dessutom alldeles för lite ork att göra någonting över huvud taget. Men men, kom in från den "långa" rundan i ösregnet för ett tag sen och nu är jag helt slut. Dock gör inte det särskilt mycket, det är tisdag och jag har kokos te, PERFEKT ♥
Hoppas alla har haft en kanondag !

23.



Som nog alla människor vet så släpptes idag Lanvins kollektion på H&M. Jag var lite sugen på ett läppstift så jag var snabb på det att klicka mig in på sidan, dock var jag inte så snabb som jag trodde?! Allt var redan slutsålt och dessutom var det lång kö på att komma in på H&M's hemsida. Kaos är nog det enda ord som kan beskriva denna morgon. Jag håller tummarna för att en liten del av kollektionen finns i den lilla H&M butik som finns i min stad!
Hann du köpa något?


Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig





Om ni undrar varför det är väääldigt segt med update just nu så är det för att jag funderar på att flytta min blogg till en annan bloggadress. Dock tar det väldigt lång tid att flytta över allt så istället för en flytt blir det kanske bara till att byta design. Känns som jag haft denna designen sjukt länge så börjar bli trött på den. Vad tycker ni behålla eller göra om?

För övrigt sitter jag just nu och lyssnar på Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt  och önskar att jag var någon annanstans än i skolan så jag skulle kunna vråla med i varenda vers. Är inte lika modig som Gabby som sjunger med så att alla hör i alla låtar som hon lyssnar på. Undrar om hon är medveten om att folket hör?

Aja, nu väntar en förhoppningsvis fin helg med släkt och vänner. Håller tummarna på att det kommer ut fler inlägg inom kort! TTYL


16.



Linne, skinnbyxor & armband - H&M, läppstift - MAC, ring - ASOS, skor & bh - topshop, väska - Marc by Marc Jacobs


14. Snälla tomten



(
www.onepiece.se)

11.



Sitter just nu i skolan, som vanligt. Har rast fram till kvart i 12 så tänkte att jag kunde langa ut ett litet inlägg här. Blir antagligen till att gå och äta lite thaimat snart med fina Tina och Isabella. Efter skolan ska jag träffa min fina boyie och sen är det snart helg igen! Wiihoo.

Nu har jag mycket att uträtta men så fort jag får tid ska jag lägga upp ett intressantare inlägg, har bland annat en "tipslista", en önskeoutfit och lite annat smått och gott på lager. Vad vill ni förresten se mer av här? Talk to you later! Btw, välkomna alla nya läsare! ♥


10.


Yeey! Här kommer äntligen ett urval av de efterfrågade bilderna från i lördags. Jag var som sagt kanin, Anton var tjuv och Elias var vampyr. Annie, Annie och Gabby gjorde det enkelt för sig och klädde inte ut sig alls.

Min svans trillade av flera gånger och jag tappade nästan bort den. Blev så himla ledsen. Lol.
Men öronen och flugan var kvar hela kvällen! Wiiihooo!
En mycket bra kväll!






B & J


9.



Såhär såg jag ut i lördags. Fler bilder kommer antagligen imorgon.

Sitter just nu och ser på SATC2. För bra film!
Jag ♥ feelgood-filmer.
Efter filmen skulle jag helst av allt lägga mig i ett långt och varmt bad men istället blir det pluggelicious.

Passar även på att ännu en gång fråga, är det dags för en ny bloggdesign? xoxo


If perfect is what you're searching for then just stay the same



Love of my life


Some girls are just born winners

Gårdagen blev väldigt lyckad och det vill jag tacka alla fina människor för! Finns några bilder som jag tänkte visa för er ifrån kvällen, men de får vänta. Kom förresten 2:a i tävlingen om bästa utklädnad och vann därför två fribiljetter till nästa Björket. 1:a priset var en iPhone 4 så lite surt att jag inte vann...

Men men, sitter just nu och har lite ångest över att lovet redan är slut. Har gått alldeles för snabbt om man frågar mig. Bara 6 veckor tills det är lov igen. xoxo


 


Victoria's secret



Här är en liten sneek-peak på tishan jag fick hem i veckan, från VS! 
Love it. Ni får se bättre bild senare om ni har tur.


Party animal



Nu blir det fest! Jag är kanin med långa öron och luden svans.
Hörs imorn!


5.


4. Dagens


Tröja - New Yorker
Treggings - Bikbok
Ring - Glitter
Jacka - Only


New in!



Yeeey, fick äntligen tag på den stora rosettringen från H&M!
Den har varit slut hur länge som helst men idag hittade jag den äntligen. Kollade förbi H&M en snabbis för att kolla så den verkligen var slut. Dock hade jag en himla tur och där fanns en enda kvar!
Den är SJUKT stor, haha..
Titta in senare så lägger jag upp en dagens.


1.

Hey you guys! Mår ni bra? Jag mår kalas!
Oktober är slut och fort har det gått! Känns som jag inte har hunnit göra någonting. Vi får hoppas att november blir en fin månad. Den börjar iallafall bra med ett lov och Ullared imorgon. Nu ska jag och Anton in till stan och möta upp Timothy.

Ha en bra dag, så hörs vi senare.

RSS 2.0