...u can't stop!



Hej alla sötnosar! Precis hemkommen från skolan och sitter just nu och förbereder mig för att snart drunkna i min samhällskunskaps bok. Tänkte att mitt pringlesrör skulle få vara min räddning denna eftermiddag. Måste nog erkänna att den är det bästa läxläsnings-sällskapet som finns!

Måste även passa på att fråga, nu när vi ändå är inne på pringles snacket, varför finns det inte rosa chips i Sverige? Dock är de i smak av räkor, så det skulle nog vara den enda anledningen för mig att lära mig äta räkor.
Annars finns det ju alltid citron. Eller vad sägs som blåbär?


Lace and leopard

Känns verkligen som att jag tjatar ut er med allt mitt style & shopping-snack. Förlåt.. :( Men det är verkligen det jag brinner för just nu... Kände att jag var tvungen att visa er min underbara tröja som jag låg i min brevlåda förra veckan! How wonderful?! Helt klart en av mina favoriter! ♥

Jag har verkligen noll insperation just nu - för att det känns som att jag tråkar ut er!
Därför frågar jag nu, finns det något ni vill se mer av här på bloggen?


Mina inköp


Linnen från Bikbok.


Tishor från H&M och JC, spets bandeau top från JC, strumpbyxor från Bikbok och smycken från JC.

ASNICE!


Home is where my heart is



Då var jag äntligen hemma efter en väldigt lång dag. Är galet trött.
Efter skolan åkte jag in till K-staden med Rasmus och Anton och där hittade jag en hel del fynd. Är jättenöjd! 
När shoppingrundan inte hade mer att bjuda på blev det en liten paus på Infinity, yey!
Men nu är jag hemma och efter en sådan här dag sitter ett glas juice finare än vad man kan ana. Mmh...
Försökte förresten mobilblogga lite idag men som ni har märkt har här inte hamnat några inlägg så mobilbloggandet var inte särskilt lyckat.


Finally!



Äntligen är den nya designen på plats! Dock är den endast halvfärdig som den ser ut just nu (bland annat headern ska bytas ut då den blev alldeles pixlig) men det är iallafall en början!
Tyckte att ni förtjänade lite förnyelse nu när våren snart är här!
Vad tycker du om min nya design? :)


juicy



Top Model och ett glas juice sitter rätt fint 20.58 en måndagskväll.


mycket bra.


What do you think?

Hoppsan, inga inlägg här på ett tag. Sånt som händer, tyvärr! :(
Men nu sitter jag här igen, som ni kanske märker, och delar med mig av mina tankar. Det som snurrar mest i mitt huvud just nu är om jag ska skaffa lugg eller inte! Är så himla fint på vissa men vet inte om jag är en av dem som passar i det... Jag vet att det bara är lite hår som växer ut igen men kan verkligen inte bestämma mig. Vad tycker ni? Hiss eller diss med lugg?



Bilderna är hittade på google.


Yesstyle

Är så himla shoppingsugen! Hittade en hemsida idag där jag fastnade direkt.
Skulle gärna beställt hem lite från deras rea.
Sjukt fina kläder till bra priser. Titta bara på Union Jack tröjan för 187 spänn! How nice?!

Nu: Tillbaks till franska boken..




Sneek-peak



ÄNTLIGEN! Nya designen är mer eller mindre klar! Och det känns väldigt bra. Är sjukt nöjd!
Har endast lite småpill kvar sen är den klar (kommer antagligen lägga till en hel del under tiden som jag har den, det kan ju alltid bli lite bättre). Ni får endast en liten sneek-peak sålänge så att ni inte tror att jag ljuger för er ;). I helgen är det byebye till min nu gamla design och premiär för den nya!
TTYL


Ankelboots

Hur kan jag ha missat dessa skor? SJUKT snygga?! Borde klicka hem dem, men ändå inte. Får tyvärr vänta ett tag. :(



Från Melba. Skulle kunna handla ihjäl mig på den sidan!


Resumé finale part

Oktober:







Jag var på blå fest tillsammans med min klass och alla andra INT;are och lekte lekar en hel kväll. Var inte riktigt det jag hade tänkt mig när min klass fick inbjudan (men vi hade det trevligt ändå). Jag och Anton passade huset så det blev mys för hela slanten på vår 9 månaders dag. Mitt chokladberoende fortsatte då Marabou började sälja vit choklad. Jag köpte äntligen Viva la Juicy och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.

November:





 


Månaden inleddes med lov och Ullared. Målet var att handla alla julklappar men köpte inte en enda. Efter Ullared så var det dags för utkläddningsparty på björket. Jag klädde ut mig till en Bunny och det slutade med att jag hamnade uppe på Björksäters scen. Det började bli extremt stressigt i skolan vilket ledde till att jag började bli beroende av Kokoste, men även till att jag knappt hade någon fritid längre. Min kära iPhone kom hem till mig och jag var på guldbröllop. Jag var även på 16-års fest hos Emil Svensson och hade myskväll med Isabella Marcolin. Ungefär i samma veva kom snön. Detta var med andra ord en väldigt händelserik månad.

December:








Skolan började leda mot sitt slut och det märktes verkligen att mer eller mindre hela klassen behövde lov. All stress från skolan ledde till att jag tog en paus från bloggandet. (Men redan efter 4 dagar var jag tillbaka.) Jag var och såg Sean Banan på björket, hade fribiljetter och hade jag inte haft det skulle jag antagligen inte dragit dit. Dagen efter björket blev jag förkyld och efter det blev det bara värre. Tack vare att jag blev sjuk lärde jag känna Dexter och redan efter första avsnittet var jag fast! Det var dags för skolavslutning och kort därefter var det julfirande som gällde. Firade även min pappa som fyllde 55 år och någonstans vid denna tid började jag att skriva min resumé.

The end.


Philosophy

Jag vet att jag har pratat om Philosophys produkter förut men vill man inte bara köpa hem alla dessa?
Man kan riktigt se att de luktar gott. Dessa hade mer än gärna fått bo i vårt badrum! Funderar på att köpa någon. 
Vilken är din favorit?

(Dom har även smink, hudvård och parfymer. Gå in på sidan och titta vettja.)


Bikbok wanties



American linnet - yummyumm


Narnia

Nu ska jag snart äntligen iväg och kika på nya Narnia i 3D! YEEEY!
Visste ni att jag spelar Susane i the lion and the wardrobe? höhöhö. :blush:

update; Blir inte Narnia ikväll :( men jag var fortfarande med i första filmen! Så det så!


Våra brister gör oss till människor


Update;
Fyyy vad det är segt när man verkligen vill göra om sin design, så har man noll insperation. :(
Har så himla mycket annat i huvudet (måste städa garderoben, plugga, städa mitt rum, laga min byrå....kan fortsätta hela natten...) så mina designidéer kommer inte riktigt fram. Nej, det är nog bäst om jag stänger ner detta projektet för ikväll. Får se om det snart dyker upp en ny design eller inte! Får väl sjunka ner i min naturkunskapsbok istället med en påse chips och en burk guacamole bredvid mig.

TTYL :blush:


Början till en ny design

Hej alla glada (och alla sura med såklart) ! :)
Sitter just nu och pillar för fullt i mina kodmallar så en ny design är äntligen på väg! Har fixat ihop så att det går att skriva smileysar i både inläggen och kommentarsfälten så nu blir allt lite gladare! :D
(Ska dock inte överdosera med dem för de blir lätt för mycket, men en lite då och då kan ju vara fint.)
Nej nu ska jag pilla vidare! TTYL


Teacup puppies

Sitter i skolan för första gången på ett bra tag. Får hoppas att denna terminen går lika fort som förra så jag snart har lov igen! Tänkte vara lite effektiv och lägga in ett litet sött inlägg innan jag beger mig hemåt. Mina inlägg blir mer och mer ovanliga.

Jag menar bara, hur söta är inte dessa små underbaringarna?! Jag sitter och dör lite till bilderna! Tydligen kallas de tekoppshundar.Dessa hade jag mer än gärna velat haft. Kolla bara så söta bilder. ♥
Dom ser lite overkliga ut. Men jag avlider av söthet!
Cuteteacuppuppies.com



Bad me



Sorry för kass uppdatering. Har haft fullt upp med allt annat. Igår var jag på mitt livs första "riktiga" date tillsammans med Anton. Var hur mysigt som helst! Han bjöd mig på Cats och efter det var det mys hemma hos honom med tända ljus som gällde. Idag däremot var jag på stan med fina Gabriella Nilsson och tog en väl förtjänad fika. Också hur mysigt som helst!

Och nu sitter jag här i min säng med en bit smörgåstårta i knäet och tittar på Let's Dance. Inte mitt favorit program precis men med de fina sällskapet jag har så går det bra ändå. Väldigt fin fredagkväll om jag får säga det själv. Livet som lyxlirare fortsätter.

Love / me<3


Love it

 

Så söta och bra är dom! Måste se dom liiiiiiive! Helt klart ett av mina favoritband!

 

För övrigt sitter jag just nu och försöker välja vilken av mina jättebebisar jag ska beställa hem, så himla svårt. Vill ha alla... TTYL


Resumé part III

Juli:







Jag och Anton firade 6 månader tillsammans och jag blev bara mer och mer kär. Min tid som sommarjobbare var över och mitt sommarlov startade. Det var väldigt varmt vilket ledde till att jag och min pojkvän var och badade mer eller mindre varje dag. Jag, Anton och hans familj åkte till Köpenhamn över helgen där vi gick på Ströget, Tivoli och Zoo. Jag var även på Ullared,i Helsingör och i Halmstad där jag spenderade pengar på sånt jag egentligen skulle klarat mig utan. I slutet av månaden åkte jag och min familj till Kreta där vi skulle spendera 2 veckor.

Augusti:







Jag var på Kreta där jag solade, badade och gjorde allt annat som man brukar göra när man är utomlands. När jag kom hem var det dags för min första dag på gymnasiet. Redan efter en vecka stortrivdes jag i INT1B. Mycket tid gick åt till att plugga men jag hann även med att åka till Entré med Anton och spendera en del av min lön.


September:

 




 

Jag var på ännu ett björket (antagligen det enda då jag inte varit så blek så jag har bländat folk i strålkastarljuset). Jag fortsatte som vanligt i skolan och det började visa sig att jag verkligen valt en hård linje. Detta tog självklart bloggen stryk av. Jag blev förälskad i Maraou Sensation's Caramel Crisp choklad, tips; smaka inte! Ni kommer bli beroende och tjocka! Jag fick hem min efterlängtade pälsväst och även skolkatalogen landade i brevlådan!

 

End of part III. Sista delen är på gång! Stay tuned.


Resumé part II

April:






Jag var på björket med mina fina tjejer igen och påsklovet startade. Jag var på väla med min mamma och spenderade a lot of money. Den efterlängtade våren gav vissa väldigt varma dagar som spenderades utomhus i solen. Kvällarna spenderades för det mesta i danssalen, flera timmar av förberedelser inför showen stod på schemat. Jag såg Clash of the Titans i 3D med familjen och taggade inför den nya Terror on Elm street filmen! Dessutom övningskörde jag för första gången i hela mitt liv!

Maj:








Det var dags för showdansuppvisning och jag var så stolt över att äntligen få visa vad jag lärt mig för min pojkvän (som aldrig sett mig dansa förut), dock blev det ingen succé och jag gjorde massor av fel. 3 dagar senare var det dags för klassresan till Tyskland där vi besökte Sachsenhausen och gick en shoppingrunda i huvudstaden. Av någon anledning visade jag aldrig bilderna därifrån. När vi kom hem blonderade jag håret för första gången i mitt liv. Månaden avslutades med att min klass tog avslutningsfoto.

Juni:






Jag var på S!ESTA och såg Maskinen och Teddybears med världens bästa sällskap. Jag spenderade min sista vecka tillsammans med 9C. Vi nattvandrade, hade avslutningsmiddag och skakade rumpan på Björket. När avslutningen väl kom var jag tvungen att ta förväl till folket jag spenderat så mycket tid med och det var med tårar i ögonen jag sa hejdå. Jag började sommarjobba på Café Verum där jag stortrivdes och tiden rann iväg. Jag tältade för första gången i mitt liv på midsommar. Solen träffade jag inte på särskilt mycket då jag jobbade inomhus. Jag tog mig även tiden att skaffa en ny design på bloggen.

End of part II

Filmtips

Såg precis Despicable me ( Dumma mej ) och måste verkligen säga, SE DEN!
Var verkligen en supermysig film som gjorde mig varm i hela kroppen! Dessutom var min framtida dotter med!
Hon heter Agnes och ska bli min, för hon är sötast i helaste världen. Så det så.♥
Senare ikväll kommer fortsättningen på års resumén så stay tuned!


You'd better watch out, 'cause I like you



Ett år, 12 månader, 52 veckor, 365 dagar, har vi varit tillsammans nu.
Jag älskar dig Anton och jag är så stolt över att få vara din.
Tänk att just jag är den som får vakna vid din sida och som du älskar.
Den du ler mot och håller om. Den du vill leva ditt liv med. 
Jag vill vara din varje dag och det är nog det jag är bäst på, att vara din.

 


RSS 2.0