Den stora Tradera-dagen

 
I flera veckor har säcken med kläder stått framme på golvet och stört mig. Jag har hela tiden tänkt att "imorgon... då tar jag tag i det". Som sagt det tog ett bra tag, men IDAG tog jag tag i det - äntligen! Såå nu är den första säcken (av många..) ute på Tradera.
 
HÄR HITTAR NI ALLA MINA AUKTIONER!

Cilla dress @ Gina Tricot

 
Igår släpptes äntligen dessa ombloggade, överhypade, sportiga klänningarna från Gina Tricot! Inte varit särskilt förtjust i alla sportiga baseballtröjor med tryck som varit hypade under året men som klänning får jag erkänna att det är riktigt coolt. Direkt när jag såg den röda Céline inspirerade-klänningen sa det pang och jag var tvungen att få tag på den, dock kom den inte till produktion men jag har varit galen sugen sedan dess. Därför kunde jag inte hålla mig när de väl trillade in på webshopen så det fick bli både en lila och en vit, *beslutsångest x1000*, och jag är verkligen hur nöjd som helst
 
Välkomnar mina nya favoriter genom att matcha dem som den här grymma tjej gjort. 
Något köp för er del?
 
Ja... Det känns lite "fel" att ha en tröja på mig idag där det står Boston med tanke på den hemska händelsen som hände där igår men får se det som ett stöd till de som var med eller kände någon som var där.
I pray for Boston. 

New kick ass heels

 
Okej.. Jag har en ganska stor "last" i livet - och det är skor! Jag bara tokälskar skor. Jag kan inte riktigt få nog.
 
I ett av paketen jag fick hem förra veckan låg dessa helt fantastiska skor från Monella. Blir nog ett par favoriter till sommaren då jag matchar dem med en vit skjorta och ett par ljusa shorts. Snygga och sköna, det vill säga mycket partyvänliga!
I'm in love. 
 
Ni hittar skorna HÄR.
Har ni någon last i livet?

Paketdags!

 
Efter att ha bott hemma hos pojkvännen i en vecka var det faktiskt ganska skönt att komma hem till sitt egna rum, speciellt när en hel hög med paket väntade på en! Tala om att varje dag är som julafton för en bloggare. 
Sugna på att se vad som låg i? ;)

I got coca-cola veins - I don't use my brain

Nude, naket, äckligt. Kalla det vad ni vill. Sund och rund ska man i alla fall vara!
 
Och så har ännu en vecka dragit igång!
Tiden springer verkligen förbi, men det är ju skönt på sätt och vis för då är det ju också helg snart igen. Är dock inne på mitt sista lov så jag håller tummarna på att just denna vecka inte går allt för snabbt. Har förresten fixat en hel del bilder idag då jag antagligen inte kommer ha så mycket tid för bloggen när skolan väl drar igång igen, men innan jag sätter mig och redigerar dem ska jag dricka upp min Coca Cola Vanilla och mysa lite extra med min söta pojkvän.
 
Har ni förresten blivit lurade idag?  
xoxo

The perfect shoe

Screw flowers, I'll rather take the shoes, thank you. 
 
Beställde precis de vackraste skorna någonsin från Nelly.com som en liten påskpresent till mig själv. 
Ankle cuffs känns så rätt just nu! 
 
Skorna hittar ni HÄR.

RSS 2.0