Tävling! Vinn dina drömshorts!

 
Ni är en del som undrar - när öppnar vi the webshop? 
Saken är den att vi håller på för fullt med design och att lägga upp produkter, men det tar lite tid! Inom kort ska vi dock vara uppe, ska bli så himla kul! Medan ni väntar kan ni vara med i utlottningen av valfria par shorts från MissB! 
 
ALLT DU BEHÖVER GÖRA FÖR ATT HA EN CHANS ATT VINNA: 
Kommentera hur du skulle vilja att dina drömshorts såg ut + storlek.
* Följ Missbuttercup via bloglovin -> HÄR + gilla inlägget.

FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA: 
Gilla Missbuttercup på facebook -> HÄR
* Blogga om tävlingen. Gärna med motivering men det är inget måste.

Svårare än så är det inteGlöm inte att skriva med din email-adress om du inte har någon blogg så jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas den 21/3
Lycka till! 

AVSLUTAD

Home sweet home!

När man är den enda fotointresserade på en resa så får man tjata till sig bilder på sig själv och sin outfit. Då kan man inte förvänta sig världens bästa bilder men lyckades trots allt fånga mina nya kläder från Pretoria förvånandsvärt bra!
 
Jag lever!! Knappt. Har varit ett par väldigt hektiska veckor i Sydafrika men ett par fruktansvärt fantastiska sådana! Kom egentligen hem i måndags men då vi reste i sammanlagt 31(!) timmar (dock med ett stopp i Qatar på 10 timmar) har jag varit alldeles för trött för att göra något annat än att sova. Inte blivit någon riktig sömn under tiden som vi var iväg heller så jag har en del vila att ta igen. Dock har resan varit något av det coolaste jag gjort och fy vad landet är vackert
Har några av er varit i Sydafrika? Var var ni? Vad tyckte ni?
 
Tänkte ge er en liten tjuvkik på vad jag sysslat med under dessa 2 veckorna men de vykortsvackra bilderna får vänta tills imorgon. Ska även sätta mig med alla era frågor och fixa min design nu när jag har lite tid över.  
Men först en tävling som publiceras ikväll! Håll utkik mina små gullrumpor!

Bring 'em Darlings

Ni som hängt med ett tag känner ju antagligen mig just nu, men ni andra då som trillat in & inte alls känner mig,
vad gör jag med er? Skakar hand? Har en frågestund? Bjuder på fika? Har rullat in en del frågor om resan
så tänkte samla allt i ett och samma inlägg, problemet är att ni är ganska dåliga på att
fråga något när jag väl har en frågestund. Men vi kör på ändå
SÅ FRÅGA MIG VAD NI VILL NU BABES!
Ni har hela helgen på er att ställa era frågor så svarar jag någon gång när jag kommer hem.
Och kom ihåg, inga frågor är för privata. Jag är shamless & regretless.
 ---
QUESTIONTIME, ASK ME ANYTHING!
 
 

What dreams are made of

 
Den där killen med det perfekta chokladbruna håret som alltid ligger precis på rätt plats men som ibland faller över de där ljusa, vassa ögonen som man inte kan låta bli att titta in i. Han som alltid ler & skrattar så att gluggen mellan framtänderna syns en aning, den som bara gör honom ännu mer perfekt. Som alltid får mig att skratta & som faktiskt tycker att jag är minst lika rolig. Som hör mig och faktiskt lyssnar, inte bara hör & nickar i takt med påhittat intresse utan verkligen lyssnar. Han som märker när något tynger utan att jag behöver säga något. Om nätterna när han säger att han älskar mig i sömnen & rullar runt för att skeda mig. Som blir genuint irriterad & rastlös, frusterad & grinig om vi inte får ses på för lång tid. Med sina smala armar som omfamnar mig & när han lägger sin skäggstubbiga haka mot mitt hår & andas långsamt & noga in. & när vi ligger tysta och tittar på film i mörkret och han vill diskutera vad han tyckte om & ogillade efteråt medan jag halvsov den sista halvtimmen. 
 
Kan ligga och fantisera om framtiden, vad vi vill göra, hur vi vill göra, vart vi ska göra. Kvällen innan vi skulle skiljas åt kändes som flera år, höll din hand, la mig mot din bröstkorg, där jag trivs så bra, du sa "alltid".
 
Lägger mig på den där punkten på din bröstkorg som jag alltid ligger på för att höra ditt hjärta slå om nätterna. & när jag sitter och smygtittar på dig när du inte vet & jag märker hur dina nyckelben som skimrar av fukten från mina läppar. & hur du är det enda som får mig att känna någonting över huvud taget. 
4 månader tillsammans men känns som en evighet. 
Men det är okej för det är precis så det ska kännas. 
Bara du.
 
 
 

It's my b-day

Färgglad puss från 2011 som fortfarande är en av mina favoritbilder. 
 
Idag är det 19 år sedan jag föddes. Firar min dag genom att åka till Hluhluwe samt besöka en krokodilpark!
Får bli lite bättre firande när jag kommer hem. PUSS
 

YSL & CÉLINE


Har länge drömt om dessa två plagg från YSL & Céline men tyckt att de var på tok för dyra men nu när jag hittade de superbilligt på etsy.com så började det klia lite i fingrarna och shoppingtarmen. 
Fyller i och för sig 19 år imorgon så kanske väntar ett litet paket på mig där hemma om jag har tur... ;)
Gör sig bäst tillsammans med bruna ben, slitna shorts, skinnjacka och en tjock guldkedja runt halsenNom nom nom!

RSS 2.0