HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD TOM OCH GLAD

Jag kom nyss hem från julmarknaden som jag var på idag. Igår var jag med fina_killen och det var svinbra. Mycket gör mig sjukt lycklig just nu trots att lovet snart är slut!
( Håret är inte en av dom grejerna ! ) 

  Jag älskar verkligen mitt liv, allt är perfekt och ingenting kan, ärligt talat,  bli bättre.
( förutom håret , det kan bara bli bättre )
får lyckokickar hela tiden! har så jävla fina vänner och aaah. it's all good.

Jag pluggar, eller ja det märker ju vi alla att jag inte gör.
Men jag är nära nu! Böckerna ligger framför mig men så fort jag ser dom blir jag bara trött.
Samhälle 'ekonomi' prov på torsdag så jag måste öppna dom förr eller senare.
Jag tycker verkligen inte det är ett roligt ämne och OLW ger ju inte ämnet några pluspoäng precis.
Han hade satt mig på "förbättring krävs" i omdömet men ändå skriver han "jobbar bra på timmarna".
Jag vill ha my sunshine hos mig NU!



xoxo, missbuttercup


GRATTIS ADAM 17 ÅR



Grattiiiiiis sötaste!

TAKE MY LIPS AND MAKE THEM YOURS

Yes, håret är kortare än kort. Jag hatar det. Jag klippte säkert av en tredjedel av det. Jag går helst inte ut för tillfället alltså. Det ser inte alls okej ut i mina ögon. Janne sa att det var snyggt. Jag tycker det är hemskt. Nog pratat om utseendet, bloggis. För just nu är allt annat så bra. Bara bäst. Min lilla kassler kommer till mig ikväll. Kan det bli bättre? ♥
 Jag har förresten kommit fram till en sak. Jag ska sluta platta håret. Halva hade nämnligen gått av eftersom jag plattat det för mycket!

Jag baka nyss nya små muffis eftersom dom jag gjorde för några dagar sen är slut.
Ska bjuda Adam Padam ikväll. Får hoppas han tycker om dom.



xoxo, missbuttercup


JUICY NEWS



Kolla tablettasken, fick den av Junns idag helt random. Hon hade köpt present till mig för att hon kände för det, hur underbart är inte det? ♥ Thanks girl, jag älskar den verkligen!



ååh love it.
undies från newyorker (alla springer och köper omg)!!
har likadana i rosa men kan inte annat än älska dom i röda oxå fast att jag hatar rött !



Fyndade även lite andra kläder på newyorker.

Btw, förlåt för en skitdålig uppdatering, har inte varit hemma om dagarna.. Men nu är jag back on track!
Varit hos pappa idag, var ute i naturen och tog kort med Jonna.
talk to you later
xoxo


TEACH ME HOW TO DANCE

Jag älskar mina brudar så otroligt mycket.
Hade myskväll med dom hos mig i måndags och det var ju bara hur mysigt som hellst!
Kvällen kan närmast jämföras med en fucking berg- och dalbana. Men jag kan inte hjälpa att älska det. Det blir så mycket mer effektfullt då, bloggis.

Imorgon ska jag klippa mig. Egentligen skulle jag behövt färga det också eftersom jag är trött på det bruna jag har i luggen men jag får leva med det ett tag till.
Vet inte riktigt hur jag ska klippa det men det blir väl ingen större skillnad skulle jag tro.
Kommer nog bli ganska mycket kortare eftersom jag inte varit så duktig med skydda-håret-mot-plattång grejen.
Så håret är bara lagom slitet. Inte okej.

Ska även passa min lilla söta puderpuff imorgon. Kommer bli myspysigt!
Och jag måste egentligen läsa massa läxor. Fast vem vill egentligen plugga på ett lov. Inte jag iallafall.
Men måste man så måste man.

Kan man tycka annat än att höstens färger är underbara ?!



xoxo, missbuttercup


IT FEELS LIKE FOREVER

Jag måste klippa mig. Jag vet exakt hur. Tror jag.Jag lyssnar på Spirit-soundtracket. Älskaah.
Jag får pengar på tisdag, det är underbart. Jag tror iof att allt kommer ta slut denna veckan.
Höstlovet gör att jag är shoppingsugen hela tiden. Måste handla massa. Or i'll break down.

Man kan säga såhär.. Jag hade verkligen behövt gå ut och gå idag eftersom jag inte har någon dans på 2 veckor nu. Men det är regnade som sören så kände att det var lite onödigt att gå ut då men jag gör nog ett försök snart. Sen måste jag träffa Isa, känner jag. Jag har varit borta från henne lite för länge. Jag tycker inte om sånt. Jag saknar henne. Inte kul. Fast jag är en dålig människa när det gäller att hålla kontakt med folk. Alltså inte så att jag vill dissa dom eller så, men jag tänker bara inte på att jag faktiskt KAN ta kontakt med dom. Det blir mer så att jag sitter och väntar på att folk ska höra av sig. Väldigt begåvat, bloggis.

Jag sov 13 timmar inatt så det känns jätte bra. Jag äter chokladpudding med sked ur en skål. Med grädde. Det ser inte så gott ut, men det smakar bra. Jag lyssnar på en fin låt också. Så när jag tänker efter så känns det extra bra. Och jag måste ge Adam en stor kram för att han är så bra. Allt är bra.



xoxo, missbuttercup


FOR TOO MANY TIMES

Do you remember what I was when we first met?
I'd built walls around my heart, gated them, and thrown away the key.
I had been hurt, I told you from the beginning.
I'd been used, tricked, played with, but most of all, hurt.
I thought it best to never fall in love again. So I locked my heart.
 
Jag har nog aldrig hungrat så mycket efter kärlek, hungrat efter närhet och hungrat efter någon.
Som en fin vän sa en gång, "bara ha någon att skicka små gullsms till då och då". Att slänga iväg ett sms för att träffa någon. Behöver inte vara kärlek, ett förhållande, endast någon att hålla om. Sitter och drömmer sig iväg till landet ingenstans.
Jag vill se mina fingrar flöda efter ord som förklarar vad jag känner, men istället sitter jag här.
Helt blank.
Helt tom på ord och helt tom på sätt som förklarar en känsla. Denna känsla. Eller alla dessa känslor.


HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Alltså det är inte lätt att inte ha smidigheten på sin sida kan jag ju börja med att säga. Gissa vem som smällde ansiktet i vägen när den sov för typ sjuttonde gången denna månaden!? Jag? Självklart var det jag! Det gjorde ju bara lite ont också. Fan vad sur jag blev. Sen var jag sur mer eller mindre hela morgonen också. Inte okej.

Men nu är det höstlov. Och det är bra! Och det betyder ju bara en sak! Shoppa, shoppa och hänga med brudarna. Underbart underbart underbart !

Igår bakade jag. Ibland måste man faktiskt göra det. Muffisarna blev helt underbara, bloggis. Jag har ätit upp typ alla. Jag äger. Dessutom har alla som fått smaka mina små varelser sagt att det har varit dom bästa jag någonsin gjort. Älskar mig själv ibland. Heh.

Nä, jag vet inte vad jag ska göra nu.. Jag ska nog ringa Adam snart. Det är väl lika bra att direkt erkänna att jag behöver honom. Känner mig lite mesig, men det är sånna smällar man får ta när man går stenhårt in för att vara ärlig. haha!



xoxo, missbuttecup


IT FEEL LIKE I SEE THE SKY FOR THE FIRST TIME

Det skulle räcka med en omfamning. En kyss eller en kram. Att bara ha, någon. Någon vid sin sida man kan säga allt till och som kan pussa bort det onda på endast några sekunder.

Det skulle räcka med en blick, en blick full av kärlek.

Eller två läppar som formar ord av kärlek. Ord över huvud taget. Formar orden och sedan ler, ler mot mig mer och mer tills mina knän inte längre kan hålla mig stående. Kärlek. En hand att hålla i min, ett par ögon att drömma sig bort i och en rosenbädd med kärlek i varenda rosenblad.

All denna kärlek, all dens komplikationer och all dens lyckofenomen. Kärlek. Bara ordet. Kärlek. Jag blir förvirrad, illamående, pirrig och lycklig. Att ett enda ord, kan omfatta ett så stort område. Som sagt, förvirrande.

Blir ofta helt kluven av tanken. Vad innebär "kärlek"? Är det endast ett påhitt som folk lärt sig leva efter, eller en livstid man har försökt markera med ett simpelt ord? Kärlek. Så många meningar, känslor, på sex bokstäver. Hur kan det räcka?


IF YOU CAN'T LIVE WITHOUT ME, WHY AREN'T YOU DEAD YET?

Utbildningsmässa idag. Alltså nästan ALLA min älsklingar kommer vara där i min närhet. Jag tänker inte rabbla upp dom, bloggis, för dom vet själva vilka dom är. Hoppas jag i alla fall.

Det är nog dags att jag börjar fixa mig. Har ingen lust att se onödigt ful ut, fakitskt. HAHA. Fast att jag lyckades försova mig rejält. Jag måste hinna sminka mig massor idag. Det är en sådan dag, helt enkelt. Och jag måste klippa mig. Jag undrar när mitt hår läker? En sak är säker, jag måste skaffa ny hårinpackning. Snarast.

Skriver mer sen..

Jag kan ju säga såhär.. Det regnade. Det regnade mycket. Jag missade Her Bright Skies. Jag fick träffa mina älsklingar. Det var bra. Sen kom dom nämnligen och åt hos mig.
Jag kan ju säga direkt att jag älskar Isabell väldigt mycket. Och sätt1 vi pratar på är det bara vi som kan behärska. Och Ida. Och Annie. Och Annie. Jag hade världens bästa boob-connection med dom. (oslagbart) Och jag fick träffa Jonna!! Det känns som det var så sjukt längesen. Fast det blev bara jättesnabbt.♥



xoxo, missbuttercup


YOUR PRECIOUS NIGHTMARES

Och jag måste vässa min klor, helt klart. DET BÖRJAR BLI IRRITERANDE DEN HÄR JÄVLA SKITEN. Det där var inte ett klagomål, jag läxade bara upp mig själv. Jag har varit lite för snäll, förstår du bloggis.

När jag cyklade hem idag satt jag och tänkte på hur mycket jag älskar dig, mitt lilla fuckface. Och jag ska verkligen aldrig mer vara dryg trots mitt humör! Ehm.. Okej, jag kan lika gärna ta tillbaka detdär direkt för jag kommer inte kunna hålla det, det vet du lika bra som jag! Mitt lilla sockeransikte, vilken tur att du finns ändå!? Skulle inte klara av att vara i skolan utan att veta att du alltid fanns i min närhet, Isabell.

Men ahja. Jag har druckit julmust idag. Mer har jag inte att tillägga. Förutom att jag kan ju direkt säga att jag ska krypa ner och sova nu. Jag är trött och jag har sjukt ont i min hjärna. HAAHA. Men julmust är bra. Jag kanske borde dricka lite till..?

xoxo, missbuttercup


ONREQUEST

här har ni en awesome lista, som är rätt blandad också!

http://open.spotify.com/user/cookiechomper/playlist/3BGs2pEUjtO7uyim8GHYsw

    


DIAMONDS IN MY OTHER HAND

När jag blir en prinsessa ska jag se till att alla mina älsklingar ler.

Jag kan ju känna att jag tänker som en treåring ibland. Chansen att jag blir en prinsessa är ju ganska minimal. Men det ska jag bli ändå!? Fast det är nog bara jag själv som fattar innebörden av det, bloggis. Prinsessor är det finaste som finns. Jag älskar prinsessor. Och rosa. Jag ska bli en fucking rosa prinsessa. Totally. 

Jag har ingen kraft. Efter ett tag förlorar man sin kraft. Det går inte att undvika. Man måste ladda sina batterier så ofta som möjligt. Det finns inget så energirikt som att umgås med folk man tycker om och bryr sig om. Och det är just det jag gör nu.
Prao på wokhouse och sen höstlov efter det, fett awesome.

Jag älskar mina underbaringar, babes och älsklingar. Men mest av allt älskar jag mina fucking brudar.



xoxo, missbuttercup


I FOUND YOU IN THE OCEAN BLUE, FAKE SKY

Snart är det jul!!!!! Och jag typ avlider av förväntan, haha!? Nä, men jag vill ha jul NU!! Fast det synda med julen är att det alltid är mycket roligare innan jul än på själva julafton. Då blir man lite såhär: "Ehm.. Jah.. Men det var det!" Och ah, nä.. Men jag är pepp ändå!!!

Nu är det så awesome att jag försöker göra fler saker samtidigt. Datorn, smsa, sminka, fixa håret, klä på mig, städa mitt rum. OCH DET FUNKAR INTE ALLS?! Hahaha, och kallt är det, ska du veta bloggis! Men jag känner att jag ska klara detta ändå, haha.

Och imorrn börjar praon på wokhouse. Det kommer bli awesome med min söta Meina vid min sida hela dagarna. Det kommer gå super bra!

Har äntligen fått prata med Adam igen. Det är verkligen något jag har saknat. Pinsamt men sant.



xoxo, missbuttercup


NEW IN


love love


LIVE YOUR LIFE



Idag var det en rolig skoldag!

DAGENS DISS:
1. Franskan med Gun, hon ger mig bara fler och fler uppgifter och ännu fler sura blickar. 
2. Skolmaten! Vad hände???

DAGENS HISS:
1. Annie, Annie, Ida och Isabell , mumsigaste vännerna ever!
2. Träffade även Annie Linderoth på föreläsningen idag, long time no see!
3. Hade sovmorgon jämfört med gårdagen!
4. Har tagit tag i massa skolarbete!
5. Magnus Samuelsson som bara såg super söt och nallig ut under sin föreläsning!
6. Slutade tidigt.
7. Hamburgare!

DAGENS "HMM??":
Jag och Issa cyklade på ett litet gupp så en av min cykels ekrar flög av. Fail! Men det är sånt som händer. I'm in Miami, Bitch.

DAGENS VIDEO:
Säga vad man vill om Mika, men videon är härlig!


THE SUN SHINES WHEN I SEE A SMILE ON YOUR FACE

Utan datorn på en dag hinner man sova ett flertal timmar när man kommer hem från skolan. Utan datorn kapar jag en tillfällig kontakt med mina kära och bekanta.

Jag är trött mer eller mindre hela tiden. Fast vem är inte det. Jag fick MVG på mitt föredrag på engelskan idag. Det var ganska oväntat. Men nu känns det riktigt gött. En sak som inte är lika gött är att jag inte kommer få MVG i syslöjd. Jag kommer sänka mig efter att ha haft MVG i 2 år. Hur kul känns det? Fuck off. Så känns det. Jag har tydligen inte utvecklats utan istället blivit sämre. Awesome verkligen! Fuck off, som sagt.

Jag lyssnar på en låt där dom spammar orden "spank it". Jag gillar det. Förövrigt så svarar inte Adam på mitt sms. Alternativ: Han är arg. Han är trött. Han är busy. Han har inte sett det. Eller allting på samma gång. Bree bree blev det nu. Och det var inte han som skrev till mig. Jag har fortfarande dåligt samvete.

Jag kan ju säga direkt att jag älskar Isabell väldigt mycket.
Vi ska på stan på fredag och det kommer bli awesome!



xoxo, missbuttercup


WATERMELON


Åh. Ge mig dessa från Vans.
Så brutalt söta !

BTW. Bjussar på en gammal goding nu ;
 LMFAO-I'm In Miami Bitch     


I WANT A BOY WITH LIPS LIKE MORPHINE

Jag vet att en enda blick kan säga dig allt
Jag vet att jag kan få ditt varma hjärta kallt

Jag får alltid fina helger. Jag har världens underbaraste människor runt om kring mig. Människor som alltid bryr sig. Och det är orättvist mot dom som inte har det. Jag är lyckligt lottad. Men det skrämmer mig att allt går så bra. För att förr eller senare så måste man krascha!? Man får inte vara uppe på topp hela tiden, bloggis. Det funkar inte så.

Jag lyssnar på Hinder. Jag fick värsta suget efter dom när cyklade hem. Det blir så ibland. Och jag tror inte att det kommer försvinna..

Jag vet inte vad det var för fel på mig idag. Jag blev bara så himla trött. Och jag ber om ursäkt till mina underbara klasskompisar för det. Det var inte okej. Inte okej alls. Jag ska vara glad imorgon.

Som ni alla kanske ser har jag min lilla bloggis en ny design. Hot or not?



xoxo, missbuttercup


I'M NOT GONNA SPEND MY LIFE, BEING A COLOR

Jonna idag. Jonna Jonna Jonna. Nä, vi har så jävla mycket att prata om känner jag. Jag hoppas verkligen att hon står ut med en opeppad Mattis utan smink. Nä, jag måste ha smink, annars går det inte riktigt.

Förresten så har jag åter igen varit disciplinerad och begåvad, huhu. Jag var på träning igår och idag. Mycket bra gjort av lilla mig måste jag säga!

Det kliar något fruktansvärt i mitt ben. Det är väl inte ett sådär jättestort problem kanske. Det hjälper inte att sitta och klösa på benet. Det sitter typ på insidan. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken!? Jag måste sminka mig. Då känns det säkert bättre. Nej helvete! Nu börjar andra benet också.

Och mina blogginlägg har blivit så meningslösa. Jag funderar på att ta ett litet uppehåll, bloggis. Men jag vet inte riktigt om det skulle gå. Jag har liksom vant mig vid att skriva varje dag. Ahja, det finns ju större saker att fundera över egentligen, känner jag.

xoxo, missbuttercup


WE WEREN'T BORN TO FOLLOW

Jag har så jävla dåligt samvete, bloggis. Fast jag tänker inte berätta varför. För det är hemligt. Och hemligheter ska förbli hemligheter. Hemligheter ska inte berättas. IT'S A SECRET. Så därför tänker jag inte berätta.

Idag har jag verkligen varit asbra. Jag känner verkligen det. Alltså jag blir helt lugn när jag kommer hem. Jag måste sluta vara så lat hela tiden och försöka börja träna mer. JOBBIG. Det kommer jag ju inte klara av!? AAHIDKH(="¤/)UDAWIPÖJNMSDÖ!!!? DÅLIG

Imorgon ska bli bra. Fast jag har världens jobbigaste lektioner. Idrott och Franska. Inte för att Franska är jobbigt, men ah BGvat6f8b<ckjk!?!(?¤(#U. Jag hatar min lärare. Jag behöver inte gå in på detaljer men hon är en av de värsta personer jag någonsin har träffat. Hon gör mig stressad?! Nä, men vi boundade inte riktigt, eehehe.

Alltså jag känner inte riktigt att jag har kommit in i detta med skolan än, bloggis. Det är dåligt för jag måste skynda mig. Det är snart höst på riktigt och då är ingenting kul. HAHA synddddd!

Det är Brokencyde och LMFAO på högsta volym. Fan vilka jävla minnen jag får av vissa bc-låtar. Får flashbacks och grejer. Fan vad jävla bra dom är.



xoxo, missbuttercup


AND EVERYTHING IS GOING TO THE BEAT

Bloggen kommer från och med nu ha ett lite annat syfte.
Jag ska radera min bilddagbok. Tycker att den är sjukt ovärd.

Jag har blivit sjukt stressad, bloggis!!! Det är bara några månader till jag ska välja till gymnasiet!!?!? Jag vet inte alls vad jag ska välja! Det är bud på internationella men tänk så kommer jag inte in!!! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Jag känner att hösten gärna kan fortsätta i två år till eller något sådant. Bara för det så måste jag lyssna på Lasse Lindh ♥

Jaja, jag erkänner att jag precis har fattat att man kan sätta in sånna där hjärtan. Pinsamt det blev nu. Genast.

Jag älskar verkligen att sjunga. Älskar älskar älskar verkligen. Om jag hade varit modigare så hade jag lätt börjat ta sånglektioner igen. Och typ sjungit hela tiden. Jag mår så bra av att sjunga. Fast jag kan inte sjunga inför folk. Det är så pinsamt. Jag ska aldrig utsätta mig själv för det igen. Även fast jag önskar att jag kunde, bloggis.



xoxo, missbuttercup


STOP MESSING WITH MY HEAD

Jag är så bra på att klaga. Jag skulle nog kunna klaga på vad som helst. Alltså objekt. Inte människor. Sånt måste man passa sig för, bloggis. Man ska inte klaga på folk, det är dåååligt. Det kan faktiskt ha förödande konsekvenser. Oj vad vis jag är ibland

Jag är trött. Jag har ont i huvudet. Klaga mer.
Nej. Men ikväll ska jag skriva ett litet föredrag.
Imorgon orkar jag inte tänka på. Eller ah..
Jag har ingen aning om vad jag ska göra då egentligen.
Men det blir säkert något jobbigt. Lol.

Jag hatar när folk är äckligt lyckliga. Jag hatar att se äckligt kära par som sitter på busshållplatsen och råhånglar. Jag hatar när folk tittar varandra djupt in i ögonen och tror att dom kommer hålla ihop resten av livet. NEJ, DET KOMMER NI INTE! Jävla retarderade hundar. Kärlek är ett tillstånd som man snabbt och lätt kan glida in i och lika snabbt och tvärt ramla ut ur. Kärlek är så himla waist of time.



xoxo, missbuttercup


EVERY DAY I SEE MY DREAM

Orientering i femtioen minuter idag. Inte helt okej.
Jag trodde att jag skulle somna flera gånger. Serri.
Sen skulle jag cykla hem efter det, helt slut i benen kan man ju säga.
HAH konditionen på topp som vanligt!

Ganska oväntat. Jag är näst intill död. Konstigt.
Jag har inte sovit mindre än vanligt, 8 timmar tror jag.

Idag har jag varit på stan med Jonna. En snabbis.
Vi köpte godis och jag hittade kärlek.
Alltså en jacktröja som jag älskar och ska köpa snarast.
Tror jag.

Jag ska skriva ett utkast på engelska föredraget. Lol.
Sen ska jag sova. Jag är trött. Huhu, how can that come?



xoxo, missbuttercup


MY PRECIOUS


vi är snygga. ily. kan ju säga att allt äger. ville bara säga det.
tack som fan för gårdagen alla. vi äger! 
xoxo, missbuttercup


REALISATION FOR REAL

Jag är helt stolt! Både igår och idag har pluggat två hela timmar utan paus. (Det var därför jag inte uppdaterat osv..) Och det är väldigt mycket för mig. Vad får jag för det!? Jo då jag får städa mitt rum som jag lyckas stöka till varannan dag. Happyface.

Franskaprov imorgon. Jag kan ju säga direkt att det antagligen kommer gå sådär. Men ah w/e. Jag har ingen lust att oroa mig för det. Åh, alltså min klass. Så sjukt underbar är den? Alla är vi så himla olika och så perfekta tillsammans. Sånt händer bara inte. Helt sjukt..

Kvällen som är kvar nu tänker jag plugga ännu mer och titta på TV. JAG ÄGER. 



xoxo, missbuttercup


RSS 2.0