Ciao! Vi ses om två veckor

Om 4 timmar åker jag till Kastrup för att sen därifrån ta flyget till Kreta!
Försöker fördriva tiden på bäst sätt genom att packa det sista och lyssna på grym musik av Familjen.
Jag är borta i två veckor, få se om det blir någon update under veckan, vet inte om de har datorer i Grekland. Hmm..
Men vi ses snart, puss & kram alla fina människor. ♥


It will be fine leave all of my cares and stress behind, but I will miss you



Gud vad jag är trött idag! Imorse var det upp tidigt för hela familjen skulle till Köpenhamn och bara vara tillsammans, dock blev det ändrade planer och lite impulsivt stack vi istället till Helsingör. Nu är första gången jag verkligen tar det lugnt efter en heldag där! OM jag är trött i benen, men kul har jag haft och visst är det roligt att gå i affärer utan pengar? Wohoo.. Nu ska jag iallafall försöka mysa med Anton så det räcker i 2 veckor framöver. Inatt är nämnligen sista natten vi har tillsammans innan jag åker till Kreta. Sad but true.

xoxo, missbuttercup

The shirt



Tips!

De perfekta skjortorna finns på Gina Tricot!
Detta + brunbrända ben och mycket smycken = good stuff!
199 :-

Toned, tanned, fit and ready

Nu tänkte jag tipsa er om ett litet knep jag brukar använda mig av när jag vill bli brunare. Jag tänker inte tipsa om någon kräm eller spray eller något som kostar pengar utan detta "fusk" kan vem som helst ta hjälp av. Det enda du behöver är en "blomster-spruta" som ni fyller med vatten och blanda sen i salt. Skaka om lite och spraya där du vill bli brunare med jämna mellanrum medan du solar. Har ni inget salt hemma går olivolja lika bra. Maybe that sounds strange? Fast jag lovar! Det funkar. Detta är mitt favorittips som jag brukar använda när jag solar.

TTYL, missbuttercup

NewNew


En läsare ville se min shopping från igår. Blev en mini-shopping men jag är nöjd med det jag fick med mig hem. Älskar volanglinnet och muffinslinnet är som gjort för mig! Blev även ett par armband men de fastnade inte riktigt på bild så det får jag visa senare. Nu ska jag till Lursjön och ta ett dopp med min fina. Stay tuned!

Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar



Idag landade 6930:- på mitt konto och därför kände jag att det var dags för några nya klädesplagg att få följa med hem till mig. Dagens shopping blev i Halmstad och det visade sig vara en perfekt stad att handla i med många trevliga affärer. På vägen hem stannade vi i Mellbystrand för att ta ett litet kvällsdopp och äta glass. Nu väntar fika med familjen och sen kanske ännu ett kvällsdopp? The one who lives will see.

xoxo, missbuttercup

When I get older I will be stronger, they will call me freedom just like a wavin' flag


Just nu sitter jag här i min säng och njuter av lovet, saknar min Anton och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Jag skulle egentligen behöva städa klart och diverse men sitter istället och lyssnar på skön musik. Ska snart återgå till städningen men behövde en liten paus från allt damm. Ikväll ska jag förresten försöka ta mig i kragen och redigera bilderna från danmark så de också kommer upp här. Nu måste jag fortsätta. TTYL

you can be my sugar dumpling muffin baby pumpkin pie


Random bild från förra gången jag bakade.

Idag har det nog varit en av de värsta slappdagen under hela sommarlovet. Vaknade bredvid Anton, åkte till onoff för att kolla efter datasladd, låg i sängen och pillade på datorn, bakade ananaspaj och bananmuffins med ananacreme, spelade buzz med familjen, kröp ner i sängen igen. Någon måtta på vilandet verkar det inte bli heller, för någon här är sugen på desperate housewives så får väl försöka fjäska in mig lite extra hos pojkvännen. Livet är bra, det är okej att göra absolut ingenting ibland.

xoxo, missbuttercup

Cravings



Några av mina favoriter just nu @ Asos

Look i'm as high as the sun


Kallt ute idag så fick ta jacka... HEMSKT!

Imorse tänkte jag att det skulle bli en hyffsad lugn lördag men det ändrades snabbt. Vid 12 åkte vi nämnligen, ganska oplanerat, till Ullared för impulsköpa sånt som man egentligen skulle kunna leva utan.

Här kommer bilder på mina fynd från idag.

Bilderna gör inte kläderna rättvisa så är det något ni skulle vilja se bättre bild på är det bara att säga till.


Vit volangklänning, paljett-tröja med tiger, blårandigt linne, svart volangklänning, popcorn skål i keramik, hjärtformad kakform, hjärtformad muffinsplåt, bobby's schampoo & balsam, Ed Hardy tavla, klämmor och girls night out kit.

Ha en bra kväll/natt. Stay tuned!

They'll remember our smiles 'cause that's all they've seen

Sitter och pillar på datan och förbereder bilder på kläderna som jag ska sälja. Kom hem från Köpenhamn igårkväll men orkade inte skriva något då. Hade fullt upp med att packa upp och städa undan lite. Men Köpenhamn
var trevligt. Var på tivoli, zoo och gick på Ströget. Bilder kommer antagligen in senare, men lovar inget för då brukar det inte bli något.

Till min stora förvåning blev det inte så mycket shopping i Danmark men fick med mig en liten påse iallafall och när jag kom hem väntade ett paket från Nelly på mig med skorna från förra inlägget. Riktigt nice! Vet inte riktigt när jag ska ha dem på mig dock men jag kommer nog på något.



Nu funderar jag på att be A köra med mig till Finjasjön så att jag och han kan sitta där och bara sitta en stund. Blir kanske ett kvällsdopp också om det inte är allt för kallt i vattnet.

xoxo, missbuttercup

14 cm närmare himlen

Efter att ha packat ett bra tag så slog jag mig ner en stund för att ta en paus innan jag åker vidare. Pausen ledde till en hembeställning av denna godbit från Nelly. Var sänkta från 399 till 89 så jag tvekade inte en sekund. Måste erkänna att jag är lite thrilled över tanken att klackarna kommer göra mig 183 cm lång. Vad tycks?


Out of office

Nu blir det torrt här i några dagar, inget ovanligt tänker ni. Imorgon morgon åker jag nämnligen till Köpenhamn och jag kommer inte ha tillgång till dator där. Kommer iallafall hem på torsdagkväll så fram tills dess får ni försöka leva utan mina efterlängtade inlägg.

Men vi ses snart, puss & kram alla fina människor. ♥


Well isn't it delicious crazy way that I'm kissin'

Idag har jag varit väldigt produktiv. Jag har nämnligen städat min garderob, och det känns som att minst en tredjedel av mina kläder hamna i "slänga"-högen. Hade det inte varit för Anton skulle jag inte slängt ett enda plagg. Men men, efter att ha tagit mig tid att rensa idag så kom jag på att jag hade massor som jag aldrig använder och hur ont det än gör i hjärtat ska jag ta mig tiden att skaffa en...wait for it.... bloppis! Behöver nämnligen pengar så jag kan fylla på i garderoben igen. Något som hjälper mig lite på traven är lönen jag får någon gång under nästa vecka. Life is awesome.

Kvällen har spenderats tillsammans med min söta pojkvän och mina två favorit killar efter honom, Ben & Jerry. De fortsätter att göda mig med sina underbara glassar och de gav mig nyss en ny favvis. Ni förstår nog vilken.

Nu ska jag snart in i duschen för att sen krypa ner i sängen och se Billy Madison.

TTYL

Flyger iväg som ett pappersflygplan

rlåt för sjukt dålig uppdatering.
Ska verkligen bli bättre på det, men har haft fullt upp den senaste tiden. Och om jag ska vara ärlig så har sjöar, hav och festivaler lockat mer än att sitta inne i värmen och blogga. Men idag är första dagen på länge som vädret inte är på topp och därför bestämde jag mig för att sitta inne och mysa med datorn en stund. Dock ska det tydligen åska rejält idag så då lär jag stänga av den.

Mmmmmmmmmmmmmmhm. Såattteeee...

Ska försöka hinna med att slänga in ett inlägg lite då och då, har nämnligen fullt upp på schemat framöver. Bland annat hotell i Köpenhamn i två nätter, Ullared, Östersjöfestivalen och sen ska jag ju till Kreta med i två veckor! Men ska som sagt försöka skriva när jag har tid.

Nu vankas kalas, ha en bra kväll! Ciao ♥


Nya skeurrr *skånsk dialekt*


Tänkte bara tipsa alla bloggläsare att det har kommit in massa nytt på rean på Nelly.
Jag kunde inte hålla mig och klickade precis hem dessa underbaringar!
100 kr. Crazy Days! Blev även en tröja som jag blev helt förälskad i.

speedy bag



Nu behöver jag inte vara sugen längre. Hemma hos mig finns nämnligen en ny favoritväska, en "speedy" från Louis Vuitton.  Love it.

Som om den här dan va vår sista vi har, gulle dig



Idag var min sista dag ute i arbetslivet ( iallafall ett tag framöver ) och det känns som mina fötter aldrig kommer bli vad dem en gång var. Idag – medvetslös, imorgon – arbetslös. Haha nej nu överdrev jag nog lite. Men i vilket fall som helst ska det bli sjukt skönt att vara ledig nu. Och hur härligt det kommer bli att få lön nästa månad ska vi ju inte nämna! Nu ska jag njuta av mitt sommarlov som började på riktigt ikväll!

Ha en kanon kväll! Ciao ♥

01/01-10



ett halvår, 6 månader, 26 veckor, 182 dagar, firar vi idag!
i love you man :)

RSS 2.0