This is pure love

Efter den inte särskilt givande turen till Malmö var jag tvungen att åka till Kristianstad för att försöka hitta lyckan där. Och precis som jag anade fanns precis vad jag sökte där.Blev dessa populära ringarna med djurmönster som syns på var och varannan människa samt en väska som jag kanske slänger upp en bild på en annan gång. Hittade dock inte skorna jag också var ute efter så blev till att skicka iväg en liten beställning idag som ni ser under.


Nu ska jag se "Biggest loser" och sen blir det antagligen en tidig kväll för mig.
Puss godingar!

I wanna celebrate and live my life

Anton har åkt, samhällskunskapsboken kommer snart fram och byter av honom. Helgen har varit ganska perfekt. Igår bjöd pojkvännen med mig till Malmö på en shoppingrunda. Så himla typiskt att när man väl är inställd på att spendera massa pengar på nya kläder så hittar man ingenting som faller en i smaken? Well, en tröja som jag är supernöjd med fick iallafall följa med hem. Bild kommer antagligen upp senare.

Nu är det dags att plugga en stund. Ha en bra kväll mina loved ones! ♥


New inMåste visa er det här linnet. Blir nog en ny favorit i garderoben.
Älskar mönstret + att det sitter sådär slappt och skönt som linnen borde göra.
Ni hittar det på H&M.

Vi ska sluta när planeterna stannatSjukt dåligt väder idag, inte okej! Har tappat så mycket färg så skulle inte varit helt fel om solen titta fram lite då och då. Något som dock är okej är hur vårt schema ser ut idag. 3 timmars rast från 9.15-12.15. Det tackar vi för!

Aja, här har ni bästa låten just nu.

Maskinen - pengar


The start of something newNu har snart lilla jag gått på gymnasiet i en hel vecka och jag stortrivs redan! Eftersom jag fortfarande är lite brun efter Kreta så passade det perfekt att vi tog skolfoto idag, hade vi tagit det senare skulle jag antagligen sett ut som en stor alvedon tablett och hur kul är det?

Tänkte btw bjuda på lite outfits bilder m.m idag men tyvärr är min kamera död och jag har inte hunnit ladda den än. Ska försöka fixa lite bilder när jag kommer hem, så ni slipper alla gamla bilder.

Nu ska jag till Cats och äta en efterlängtad middag med familjen. Får se om jag hinner/orkar skriva ett inlägg senare. Laater!

Tips!Min crush för dubbelringar blir bara större! Hittade dessa supersnygga dubbelringar på stylebytyra för en inte allt för dyr peng. Dock har jag köpstopp nu så det får vänta.

You made a rebel of a careless man's careful daughterDå var första dagen på gymnasiet avklarad. Eftersom det inte varit som en vanlig skoldag med lektioner kan jag ju inte bedömma än om jag kommer trivas. Men än så länge gör jag det och jag hoppas på att det kommer bli 3 bra år tillsammans med klassen. Finns egentligen inte så mycket mer att skriva om dagen.

Btw har jag noll insperation just nu. Är extremt shoppingsugen men höstkläder är verkligen ingen höjdare. Är grymt besviken på butikernas utbud med för tillfället. Tipsa mig gärna om ni hittar något ni tycker skulle passa på mig.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen igen och sova lite. Imorgon är en ny dag med nya äventyr. Ciao!

Home sweet homeDå var man back in business igen. Kreta var underbart och stekigt, men har faktiskt längtat hem en del. Bilder därifrån kommer antagligen med tiden, tänker inte spendera min sista dag på sommarlovet med att redigera bilder så det får vänta. Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan gå en snabb runda på stan med fina Anton. Blir niiice.

TTYL, missbuttercup

RSS 2.0