Du din lille bulle va nog bäst nittonhundra-när-som-helst

Efter flera timmar pillandes i stilmallar och liknande har min blogg nu äntligen fått ett nytt utseende. Tyckte att det var på tiden. Den är dock inte riktigt klar än och mycket behöver förbättras, men det får vänta lite. Endast lite småjusteringar som behövs på headern och det är det som jag jobbar på just nu.

Här ser ni hur min bloggdesign har ändrats med tiden:




Vilken är din favorit?

Vem vill jobba som en zombie och supa bort sin lediga helg



Efter en stressig dag på jobbet känns det skönt att äntligen få sätta sig ner och låta de 10 kilo svett som hamnat på kroppen rinna av. Har verkligen varit super fint väder (som ni kanske förstår) så efter 8 timmar i ett litet kök är det inte konstigt om man har värmeslag. Får hoppas att det är lika fint väder nästa vecka då jag äntligen är ledig. Fram tills dess kan det gärna få regna eller iallafall vara molnigt. Dock är det inte särskilt troligt, idag informerade nämnligen en gäst mig om att det ska det bli upp emot 34 grader på fredag. KUL.

Nu står grillat och jordgubbar på schemat. Sommaren är ganska bra trots allt.

Stay tuned sötnosar!

Så det kan gå...



Gick in en snabbis för att kolla in rean på nelly.com och det slutade med att jag klickade hem dessa fyra godingar. Ännu en gång har jag brytit mot köpstoppet men nu ska jag inte handla mer förrän jag åker till Kreta! Så det så. För jag har ju varit så bra på att hålla det den senaste veckan...

Standing in the light of your halo, I got my angel now


puss fina anton, ily

Har varit en jättefin dag idag med massor av sol, tyvärr var jag en av dem som inte fick träffa på solen särskilt mycket idag då jag jobbar inomhus. Hann dock med en liten badtur när jag slutade som tur var. Hade en supermysig kväll på midsommar, mer behöver inte sägas om det antar jag. Tältningen gick också bra och det var riktigt mysigt! Mysigare än jag trodde om jag ska vara ärlig, men det var nog mest Antons förtjänst. Hoppas alla hade en lika fin midsommarhelg som mig!

Resten av kvällen tänker jag och min glass-skål spendera i sängen med några gamla avsnitt av desperate housewives. Ciao.

Tänk att jag någonsin skulle känna så här. Allting är bra, helt utan besvär

Ännu ett efterlängtat inlägg har landat på bloggen. Kan inte ursäkta mig nog för
min dålig uppdatering, men det är så svårt att hinna med när jag jobbar varje dag och är totalt slutkörd när jag kommer hem. Så fort jag har slutat jobba kommer det bli bättre, just wait.

spotify

My first kiss – 3OH!3 feat Ke$ha



spotify

The plot – St. John's Dance


Har precis börjat att packa lite lätt, imorgon åker nämnligen jag, Anton och hans familj till Rigeleje utanför Olseröd. Där ska jag för första gången i mitt liv tälta. Det blir nog...intressant? Kan berätta mer när jag kommer hem eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator när jag är där. Kommer hem igen på lördag eller söndag beroende på väder och sånt. Men nu ska jag packa vidare.

Puss & kram alla fina människor och ha en fin midsommar! ♥

I wanna be a billionaire so fricking bad, buy all of the things I never had



Vad hände med köpstoppet jag pratade om? Hmm... Beställde iallafall nyss hem denna goding. Can’t wait tills jag har den runt armen, den är sniigggg.

Everywhere I go Imma have my own theme music



Det fortsätter att vara lite torrt här som ni kanske märker, dock är det ju inget ovanligt. Ska försöka skriva oftare eller så fort jag har tid iallafall. Mer än så kan jag inte erbjuda just nu.

Har haft en fin helg tillsammans med Anton med bland annat kalas och planerande kring midsommar. Jag kan säga att i planerna ingår ett tält, får väl hoppas på det bästa när det väl är dags.

Nu ska jag se klart på kvällens avsnitt av "Two and a half men" och efter det väntar sängen. Imorgon är det dags för jobb igen. Ha en fin söndagkväll! Ciao.


new new new

Har varit lite off de senaste dagarna, men ni vet ju hur det är med mig. Det går lite upp och ner. Ungefär som en berg-och dalbana… Mest nerförsbacke nu när jag sommarjobbar varje dag och inte har tillräckligt med tid att skriva här. Tänkte mest slänga in en bild på vad som kom hemskickat till mig idag. Paljettjackan är underbar. Är nästan lite kär i den. Men nu ska jag sätta ett köpstopp tills jag får min lön i juli. Vi får se hur det går.




Nu blir det snart en sval dusch och efter det ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon också.
Ha en fin dag imorgon, seeeiize the day!

Bikinitips

Något som kommer vara ett måste för mig i sommar är bandeaubikinis med volanger på.
Kolla t.ex på Asos.com och Store.delias.com, de har extremt söta. Ska försöka hitta något liknande snarast!

ta minnet av oss med er vart ni än går




























Tackar för dessa åren, till vänner så som folk man har glidit ifrån. Till de jag känt sedan dagistiden, till folk som jag inte kommit nära förrän något år tillbaka. Det är blandade känslor det här, jag har under hela nian tänkt på hur skönt det ska bli att få sommarlov och sedan börja gymnasiet, att det ska bli så grymt lättande att få komma in i lite nya rutiner, men nu när man faktiskt insett att man ska skiljas ifrån en massa och att många går skilda vägar, är det minst sagt tungt.

Jag tackar i alla fall er alla, och önskar er stort lycka till på gymnasiet. Ni har alla något unikt!

the one who let the sunset bring a silly kind of smile on your face

Mamma var på bra humör innan avslutningsmiddagen i onsdags så då tyckte hon att det var kul att ta bilder på mig. Så here comes a little bildregn PÅ BARA MIG!!! Åh vad roligt tycker ni då! Alla ropar jippppiiiiiiiiiiiiiiiii.





För alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan.




Det har precis börjat gå in för mig, såhär efter att ha kommit hem ifrån sista dagen, att jag faktiskt ska behöva splittras från min klass. Jag har ju tänkt att de flesta kommer ju ändå gå i samma skola som jag, men att ha haft samma personer nära sig i flera år sätter sina spår. Mest kommer jag nog att sakna Annie som flyttar till Visby i sommar. Vi har kännt varandra sedan vi var typ två år gamla, och helt plötsligt flyttar hon från stan.

Jag sitter iallafall här ganska nyhemkommen, med Lasse Lindh som sjunger ur högtalarna och är riktigt sentimental. Tänker tillbaka på gamla minnen med klassen, människor man glidit ifrån och kommit närmre, saker man har gjort, misstag genom vägen och gånger då man skämt ut sig. Klass 9C kommer alltid finnas kvar i mitt minne.

Want to dress you up in my love


Den här klänningen vill jag ha på mig på skolavslutningen imorgon, visst är den underbar? Den som vill sponsra med 5000 kroner kan höra av sig.

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night

Imorgon slutar jag nian och det är nog en av anledningarna till att jag inte hunnit blogga nånting de senaste dagarna. Har haft fullt upp med spendera tid med klassen. Igår natt till exempel nattvandrade vi. Dock inget jag kommer göra om eftersom det mest kändes som jag var med i någon dålig version av "A Nightmare on Elm Street". Men men, ikväll blir det avslutningsmiddag och efter det ska jag och mina tjejer skaka rumpa på björket.



Såatteeeeeeeeeee, nu ska jag börja fixa lite inför kvällen och även om min kropp är full av myggbett och att jag är helt bränd över ryggen så ska det här fanimig bli en så jävla bra kväll!

Nu kör vi!

RSS 2.0