A NEW BEGINNING

Jag låter nog rubriken tala lite smått för sig själv, bloggis? Det blir bara bättre och bättre, faktiskt. Idag var jag inte helt lost innan skolan. Försov mig och grejer. Det är ett stort jävla plus känner jag, nat. Jag tycker om min klass massor. Och jag kommer sakna alla fett mycket när vi slutar 9an. Jag har varit sjukt arg och trött. Och det är jag fortfarande, fast det är på väg uppåt känner jag nu. Alltså uppåt in a good way!

Det luktar vinter på morgonen ibland. Inte bra, bloggis. För då är det snart höst. Höst är inte inte bra. Inte vinter heller egentligen. Fast det är fint med snö ju? Och julklappar är bra och julstämning är mysigt!!!! Jag gillar nog vintern ändå.

Jag har inte så mycket intressant att berätta faktiskt.. Jag har liksom varit uppslukad av skolan och inte kunnat tänka på något annat. Inte på skolan heller, nu när jag tänker efter? Vad har jag tänkt på då? Tyyp.. Ingenting.. Ingenting.. Och typ Adam. Känner mig verkligen som en levande, tänkande varelse nuförtiden! Mer som en zombie.

På tal om zombies så är det förvånansvärt många (typ tre) i på min msn som är förberedda på en zombieinvasion?!! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om saken? Jag känner att jag kanske borde kolla upp det. Liksom jag har ingen lust att dö direkt utifall detta nu skulle hända? Det gäller att alltid vara föreberedd, bloggis.

xoxo , missbuttercup.


I'M GONNA FIND ANOTHER YOU

Och jag vet att vi inte är dom första,
att tusen, tusen andra före oss
har känt det vi känt och gjort det vi gjort
men det känns ändå som vi är dom första
och dom vackraste nånsin och jag skiter egentligen i allt annat
men så här kan vi inte säga farväl älskling...

Så ljug och kyss mig hårt en sista gång
Inga röda ögon, låt oss ta oss för vad vi var;
världens bästa djävla flirt och sommarens sista smak


YOU KNOCK ME DOWN

Dudunk. Död. Dudunk. Död igen. Dudunk dudunk.. Undrar hur många gånger man har avlidit inombords? Det krävs egentligen inte så mycket för att det ska hända, kan jag tänka mig. Man kan nog dö inombords otroligt många gånger.. Bara man har någon eller något som får en att återvända. Så vi borde egentligen kalla oss själva för odödliga, bloggis. 

Dom enda männen man lita på i hela världen. Ben & Jerry. För oss tjejer så har dom en otrolig betydelse. I alla fall för mig. Om man ska fira något, köpa Ben & Jerry. Om man sörjer något, köpa Ben & Jerry. Om man vet att någon har det jobbigt, köpa Ben & Jerry. Att erbjuda någon Ben & Jerry är att visa kärlek. Man visar att man faktiskt bryr sig och vill trösta eller finnas där för personen, även fast man kanske inte kan göra någon större skillnad. Men ändå så finns man där. Och ibland är det det enda man kan göra. Att bara finnas där och ändå göra skillnad. Och det är bland det bästa man kan göra. Bara finnas.

Det är en sånn dag när man känner sig helt slut, bloggis. Verkligen jätteslut. Fast det gör ingenting. För det betyder att jag kommer vara okej imorgon. Och det är bra, för jag ser fram emot imorgon.                                 xoxo, missbuttercup

I REMEMBER WHEN

Ohja, vissa tider saknar man, bloggis. Fast det är så att man fattar inte hur mycket man kommer sakna vissa saker förrän långt efteråt. Då är det liksom lite too late ju?

Det kääns lite smått efterblivet att sitta och blogga i trosor och BH, men jag orkar inte sminka mig för tillfället. Det kommer ta så lång tid. Tjocka lager med smink, förstår du bloggis. Specielt runt ögonen. Då blir det asbra. Asbra.

Fantastic Five är tillbaka i hässleholm igen, yes. Jag känner att det är väldigt gött. Jag har saknat det en del. Eller ah, en hel del. På onsdag blir det festivalen med dom och även på fredag, happyface på hög nivå ! Nä, nu är det dags att börja med bakningen innan folket börjar droppa in här, jordgubbs och lime cupcakes med jordgubbsgrädde.!

                               

                                              xoxo
, missbuttercup

RSS 2.0