Tampons for free

För någon vecka sedan fick jag hem ett paket från Tampons for free. Månadens samarbete var med ACO Intimate Care så fick med ett litet produktprov samt en rabattkod. Tycker att Aco Intimate Care verkar toppen då jag är väldigt noga med min hygien och intimhygienen är inget undantag!

Är antagligen inte bara jag som tycker att det är väldigt tråkigt att lägga pengar på tamponger så om ni också vill få hem gratis tamponger varje månad, gå in här och registrera er. (Nu kan man dessutom beställa tamponger i olika storlekar  väldigt billigt i Reddshop, men TFF är helt gratis). 

Gå in och registrera er nu!

 


Prepare

 
Prepare for something awesome!
Snart lanseras min klädshop! Yesbox, ni läste rätt! Jag har öppnat en shop fylld av egendesignade shorts, dessutom kommer jag ha ett grymt öppningserbjudande. Orkar ni inte väntaSkicka ett mejl till missbuttercup@hotmail.se för att göra en beställning, nu endast 200:-. Till er andra: Håll ut för snart smäller det! 
 
P.S. Söker nu bloggerskor med minst 1000 besökare/dag som är sugna på ett samarbete med mitt företag. Skicka ett mejl till missbuttercup@hotmail.se och beskriv dig själv och din blogg vid intresse. 

A.R.M.Y

Cool tröja från Oasap, nu endast 250:-

Walking dead

 
Halloween-festen igår hos en gammal klasskompis fick mig att sätta i mina vita linser, sota ögonen och äta blod hela kvällen. För att ha bestämt mig hur min utklädnad skulle se ut sekunderna innan festen började lyckades jag få ihop det hyfsat bra. Kan inte annat än älska denna amerikanska tradition där man kan klä ut sig utan att behöva skämmas. Nu är jag dock sjukt jävla redo för att åka upp till min kärlek, åka till landet, se på film,
hångla & snacka skit hela natten. Han är bäst. 
 
Vad var ni förresten utklädda till i år?
Hugs & Kisses / Yours truly

Kängor AW12

v. Jeffrey Campbell, m. Topshop, h. Dr Martens
 
Ett par schyssta höstpjuks hade suttit fint nu när kylan börjar komma på riktigt. Om jag ska vara ärlig älskar jag den här årstiden, ni vet då när man måste bära jacka och kanske till och med halsduk, men när man fortfarande kan vara lite lätt klädd under. Lika så känner jag för ett par skor. Jag vill ha ett par klumpiga med grov klack och stora spännen men gärna med lite cut outs.
Mina favoriter är utan tvekan modellen Coltrane från Jeffrey Campbell. Nom nom nom!

RSS 2.0