NOT EVEN MISS BUTTERCUP

Vet du vad jag tror, bloggen? Jag tror såhär: Att ibland går vissa saker helt enkelt inte att fikza. Som typ om man känner att man har en riktigt dålig hårdag. Då är det helt onödigt att ens försöka få det fint? Det är ju bara slöseri. På alla sätt. Dels slösar man massa tid på att försöka fikza håret. På den tiden skulle man till exempel kunnat sminka sig eller göra någonting annat. Och det är ju också slöseri på håret och hålla på och platta det, föna det, borsta, kamma, spraya, tupera!!? Fatta vad det sliter. Sliter somfan.

Det är så sorgligt, bloggen. Det är så sorgligt när saker skiter sig. När man misslyckas med saker. Det gör mig så ledsen, förstår du. Jag ville så gärna och så mycket. Men under vissa perioder glömmer man att hålla löften. Under vissa perioder glömmar man helt bort sig. Men när man sviker sig själv, det är då man har misslyckats allra mest. Och då borde man skämmas.                                                          xoxo, missbuttercup


THEY'LL KILL ME

Jag vaknade för tidigt imorse. Alltså.. Jag var as trött och bara ville sova. Men ändå vaknar jag klockan sju av att Mamma brakar in i mitt rum?! Bra uppvaknande. Jag somnade nog sent. Fast jag kommer inte riktigt ihåg, bloggis. Tur att dagen inte var särskilt asnträngande och så. Jag och Isabell gick på stan halva dagen och resten av dagen så tittade jag på film och städade.

Jag älskar känslan av bubblor. När jag är glad. Då blåser min mage bubblor och får mig att skratta. Det är helt underbart! När jag inte är glad däremot, så äter min mage på sig själv. Det är ganska jobbigt och obehagligt fast jag vet ändå att det är nödvändigt och inte farligt. För den samlar bara energi för att kunna skratta igen. Och det är bra.


                            xoxo, missbuttercup

MOTIVATE ME

I never said that everything would be okay,
I never said that we would live to see another day..

ALL I REALY NEED


                                                      cipielsklingsbeb.

Idag har jag tjänat 300kr. Rich bitch, I'm telling you.
Fast jag är skyldig Alex typ 60 kronor av dom.
Hehehehe vi åt lite (ehe) på Infinity för några dagar sen. 160kr i die.
Ahja, så kan det gå. Heh, men det var värt...

Igår kväll sov jag hos Beb. Det var jättebra. Ily Bib.
Imorse var jag iof tvungen att springa till sjön.
Fast jag var den enda som var där när jag kom dit. Synd för mig.
Bra för han, för han ville att jag skulle komma tbx.
Fast jag stannade vid sjön ändå och väntade.

Nu lyssnar jag på Tyler Hilton och dricker oboy.
Jag gillar inte kombinationen av oboy och bajs.
Han är bra. Fast det är ingenting jag erkänner.
Så är det med folk, bloggen. Ingen erkänner.

Jag har dock inga problem med det alls, bloggen.
För det skulle kännas ganska stört om alla gick runt,
helt random, och erkände massa saker, eller hur?


                        xoxo , missbuttercup

ALL MY ROADS LEADS TO THIS

In the end i'm sure we will last forever
We will make it, we will find a way
But we might not do it together
Even though you want me to stay

Cuz all you can see is your pain right now
You don't know how you'll feel when I'm gone
You don't know what to say or how

But that is a problem we'll think about tomorrow
Cuz today, I just can't take your heartbreaking sorrow


         xoxo , missbuttercup


PICTURES OF LOVE

du är det bästa jag vet & jag älskar dig så mycket.. ..fast jag kan kanske inte visa det så bra, älskling.

HOW I USED TO BE

Jag såg precis en stor, ganska tjock kvinna gå förbi mitt fönster. Hon hade en stor rosa tröja och ljusgråa mjukisbyxor. Hon såg jättegosig ut. Jag vill att hon ska ligga på mitt golv så att jag kan lägga mitt huvud på henne och vila. No offense, jag har bara huvudvärk. Jag åt alldeles för mycket förut. Aja, jag ser fram emot att sommaren i alla fall så jag kan visa upp  min vackra kropp. Happyface. I'm a soldier now, fighting in a battle. Jag lyssnar på Spirit-soundtracket och dricker oboy och lasagne. Asbra mot huvudvärk. Nej, jag vet inte. Men det är gott..

Jag saknar Beb.. To you I'll always belong. But I can't stand the distance, I can't stand alone. Spirit-åtarna sätter sig på hjärnan. Dom är så vackra så jag måste skriva ner dom, bloggis. Beb och jag har inte pratat eller setts på länge nu. Inte pratat i alla fall. I don't know wich road that leads to you, but I'll learn. Because to you I'll always return. Vi sågs ju imorse, men det känns som en halv evighet sedan.

Jag måste plugga, annars kommer jag få ångest imorgon. Fast jag kommer nog inte plugga ändå.. För jag är inte pepp alls. Jag vill bara vara med Beb eller sova.                 xoxo , missbuttercup

RSS 2.0