Angel’s wings gonna carry me away

Skorna är råsnygga, jag vet, men TYVÄRR så är dom inte lätta att få tag i, för man måste beställa dom från ett land typ 87485873 mil härifrån. Helst av allt skulle jag nog gifta mig med dem eller nått… Såååå, mhm! Dom ska bli mina om det så är det sista jag gör och då blir det kalas!


And the grasses getting greener each day

Efter mycket pillande i kodmallarna kom jag äntligen fram till hur man ändrar storleken på sin blogg.

Bloggen har absolut inte varit min största prioritet de senaste dagarna. Har haft fullt upp med annat. Men nu efter detta inlägg så kommer det iallafall fortsätta som vanligt i hope.

Denna sötnosen spenderade jag helgen med.Ciao!


Whatever makes you happyJag har varit väldigt pluggig de senaste dagarna och det är just därför jag inte skrivit här.

Solen sken idag och det har den gjort mer eller mindre hela veckan så puss på det och några extra pussar till fina Ida, Isabell, Annie och Annie <3

 follow me, follow me, fa la la laaaa laaaÄr helt fast vid denna låten från Alice In Wonderland, Tim Burton är ett geni!

förresten -
visste ni att människan är…
… fett som räcker till sju tvålar
… järn som räcker till en medelstor spik
… socker som räcker till sju koppar te
… kalk som räcker att kalka en hönsbur med
… fosfor som räcker till tändsatsen på tvåtusentvåhundra tändstickor
… magnesium som räcker till en dos salt
… pottaska som räcker till att spränga en leksak
… svavel som räcker till att utrota lopporna på en hund

sådetså.

nice.

hej.


Wantie

Jag kan verkligen inte gå in på asos utan att hitta något jag vill ha. Just nu står någon av dess dubbelringarna överst på min önskelista, så om någon känner för att sponsra lite så vet ni var jag finns.

ciao!


Cuz this is the future and you are alive

Idag märkte jag för första gången på riktigt länge hur allt jag längtat efter den senaste tiden börjat närma sig. Jag tänkte ge er tre exempel på att min framtid är närmre än jag ibland tror.

* Idag hade jag för första gången (detta året) på mig min extremt saknade skinnjacka. Det var lite för kallt för att börja ha den redan men gud vilka vårkänslor jag fick bara av att se den!

* Vi lärde oss introt och blev även klara med dansen idag. 2 lektioner kvar sen är det dags för uppvisning. 8/5, boka det datumet redan nu!

* Och det som jag nog är mest nervös över för tillfället. Gymnasiet. Imorgon börjar nationella i engelska. Får jag inte MVG är chansen mindre att jag kommer in på internationella och då förändras allt.

Och något lite mindre som börjar närma sig är slutet på min sex and the city box. Satte precis in sista skivan. Det tog emot men "allt som har en bra början har ett bra slut".

ciao, missbuttercup


You're in my head like a song on the radio

När man äntligen börjar få vårkänslor och vaknar av att solen lyser är det inte konstigt att man drömmer sig bort till korta byxor och skinnjacka. Men mitt i allt drömmande händer något som förstör allt. Det börjar snöa igen. Drömmarna försvinner och verkligheten hinner ifatt. Någon frågade mig vem min röst gick åt i melodifestivalen. Från början tyckte jag Eric men efter att ha lyssnat på Salem Al Fakir några gånger insåg jag att den borde vinna. Tyvärr vann den inte men det kan inte alltid gå som man hoppas.

Sen finns det, icke att förglömma, en söt kille som heter Anton S och han är feting bra.Jag är så glad att jag har dig. Som räddar mig ifrån dysterheten i denna kyla och som promenerar med din hand i min i vägarnas slask och ensamhet. Tack för att du är den enda som är som dig.

Hoppas alla har haft en bra helg ♥
xoxo, missbuttercup


Matildas dag idag!

VEM ÄR DET SOM HAR NAMNSDAG IDAG DÅ?!
Ett litet grattis till mig och alla andra Matildor i världen.
(Det är då Matilda som har namnsdag idag för er som inte förstod...)


Anton Svensson


Så kommer man till ett sådant tillfälle när man skriver fast man vet att orden man kan inte kommer att räcka till för att beskriva en känsla.

Att veta att man har någon som inte lämnar en fast man kan vara hur tråkig som helst. Veta att den står ut med sina flumm utbrott och inte tar en minut seröst. Att kunna vara helt tyst i långa stunder utan att det känns konstigt. Nu matar jag bara på med massa ord som inte alls har med något att göra.

Men det jag försöker att få farm är att Du, Anton är en av dom mest speciella personerna jag har träffat. Den personen som gör mig fruktansvärt lycklig.
Om inte det du och jag har är äkta kärlek, så tror jag inte att det finns.

För att det jag känner när jag är med dig - det måste vara kärlek.


to survive you must be mad as a Hatter, which luckily I am


Idag är dagen som jag väntat på i mer än 3 år, premiären för Alice in Wonderland på Tim Burtons vis. Jag har alltid älskat Tim Burtons filmer och när jag fick reda på att han skulle göra en Alice in Wonderland blev jag så glad att jag hoppade upp och ner, att jag skulle gå på premiären var en självklarhet. Tyvärr blev det inte så, istället blir det till att se den i 3D på lördag. Det kommer bli pure awesomeness.

På tal om något helt annat så kom världens finaste klänning på posten idag.
DEN VAR SÅ FIN SÅ JAG VISSTE INTE VAR JAG SKULLE TA VÄGEN.
Helt... helt underbar. Men när jag testa den gick det inte att knäppa hela. Inser ni sorgen i det ögonblicket? Så från och med idag ska jag äta nyttigare och träna mer, ALLT för att få på mig klänningen! Denna gången ger jag mig inte!

xoxo, missbuttercup


drenched in vanilla twilight

Jag tror inte att jag är ensam när jag säger att denna dagen har varit fylld av lycka.
För det första sken solen och jag kan inte minnas när den senast gjorde det. Dessutom hade jag sovmorgon så en bättre start på dagen gick nog inte att få. I skolan hände inte så mycket mer än att jag för första gången någonsin fick VG av Ola Windell och enligt mig var det värt att fira. Så därför blev det till att dricka årets första glas med påskmust och även testa ballerina kladdkaka. Jag förstår inte varför ingen har kommit på det tidigare, det var nämnligen något av det godaste jag någonsin ätit. 5/5 Toasters.


min underbara vovvsing

Nej nu ska jag nog göra mig iordning o sova lite. ciao!


you still broke my heart and stole my sun

I en stad med inte så många invånare är det lätt att stöta på människor som man en gång blivit sårade av. Människor som man kanske helst inte vill träffa, och allt mindre prata med. Idag var det en sån dag när jag lät mig själv både prata och träffa den personen som sårat mig mest någonsin, och det konstiga var att det kändes som om jag aldrig blivit sårad av honom och att det 8 månader stora hålet inte fanns.

Ett träningspass och en cola vanilj senare så undrar jag fortfarande vad som egentligen hände idag. Visst vet jag att det är en speciell dag idag. Jonna fyller 19, jag och Anton har varit tillsammans i två månader, både skolan och dansen började men jag kunde aldrig listat ut att allt som hände idag skulle kunna hända.

Mmmmmmmmmmmmmmhm.Såattteeee...

Första skoldagen efter en vecka kändes okej. Ett litet minus är bara att mer eller mindre hela skolan håller på att rasa samman på grund av för mycket snö. Men ett plus är att jag äntligen fått träffa mina fina tjejer igen och att snön håller på att tina bort.

Så om man binder samman dagen lite snabbt så kommer man fram till att den har varit ganska bra ändå.

2 månader med Anton idag.

ciao


RSS 2.0